Sistem produksi MF ISO9001 Certified, Nelepon kami di

+86-159-1774-9118
Harga Pabrik-Kualitas ISO
MACA DEUI
KENAPA MF?
1. Mingfeng cahaya ngabogaan fixtures lampu LED komprehensif dina watesan sistem inspeksi kualitas, sistem MF ngalakukeun pakasaban saméméh produksi, prosés produksi, sarta sistem inspeksi ketat nurutkeun AQL sanggeus produksi. Sadaya lampu LED MF nyandak uji 100%, sareng uji ngaduruk tanpa eureun tina 48 dugi ka 72 jam.

2. Salaku produsén lampu LED profésional kalayan 15 taun pangalaman dina watesan desain, ngahasilkeun sarta reengineering, pabrik kami specializes di lampu dipingpin borongan, sarta produk baku kami nawarkeun periode garansi 5 taun, sababaraha produk evan nyadiakeun periode jaminan 10 taun conditionally tunduk kana proyék&kabutuhan klien. Waktu kalungguhan pikeun sampel nyaéta 1 minggu, sarta 2 minggu pikeun urutan bulk.

3. strategi pabrik urang nyaeta urang teu ngalibetkeun wholesalers, distributor, padagang, sarta pihak katilu sejenna, salaku hasilna, Ming Feng cahaya Co., Ltd salaku produsén profésional boga kaunggulan hébat kana ongkos / kualitas / kinerja. Sadaya produk dikirim langsung ti pabrik MF.

4. Ming Feng Lighting Co.,Ltd boga sakelompok insinyur berbakat di Sunda&D, sareng insinyur penjualan internasional profésional pikeun ngamankeun komunikasi lancar, MF nyayogikeun jasa desain lampu LED ka para nasabah anu hargana. Tunduk kana proyék klien kami, tim insinyur kami nyayogikeun saran ngeunaan garis produk, ngalakukeun itungan cahaya dina hal ROI (Retrun of Investment) numutkeun gambar sketsa proyék, sareng ROI salaku nyayogikeun rencana hemat energi pikeun ngirangan biaya pencahayaan sareng mastikeun yén cahaya. mulih investasi kirang ti 1,5 taun (dina sababaraha kasus, investasi cahaya bisa balik dina 1 taun tunduk kana kaayaan proyék).
  • Harga Pabrik
    Tanpa jalma tengah, anjeun kéngingkeun harga pabrik LANGSUNG ti MF. Klién anu salawasna dina posisi pangalusna di pasar lokal ku gawé bareng pabrik urang.
  • Kualitas ISO
    Sadaya produk dihasilkeun 100% dina sistem ISO, sagala jinis mesin pinter ngamankeun standar kualitas 200% ogé executived.The sistem mariksa kualitas cherish pakasaban maranéhanana salaku cherishing panon maranéhanana.
  • Waktos Efisien
    1 minggu pikeun urutan sampel.
    2 minggu pikeun urutan bulk.
    3 minggu pikeun barang ngaropéa.
  • Garansi
    5 taun pikeun lampu LED outdoor
    10 taun pikeun lampu LED outdoor (Conditionally)
    Garansi mangrupikeun garansi.
    Taya omong kosong.
Kami parantos ngahasilkeun lampu langkung ti 10 taun
MACA DEUI
LED Lampu jero rohangan
1.Lampu Panel LED 2.Lampu Turun LED 3.Lampu Track LED 4.Lampu Triproof LED 5.Lampu Teluk Tinggi LED 6.Lampu Track LED
7.Lampu siling LED 8.Lampu Tembok LED 9.Lampu linier LED 10.Lampu Spot LED

Lampu Luar LED
1.Lampu Caah LED 2.Lampu Tiang Tinggi LED 3.Lampu Stadion LED 4.Lampu Jalan LED 5.Lampu Taman LED
6.LED Ledakan Buktina Lampu. 7. Lampu Washer Tembok LED 8. Lampu Kanopi LED 9. Lampu Torowongan LED 10. Lampu Spot LED
Eco LED Caah Lampu
Eco LED Caah Lampu
Lampu Banjir Eco LED dirancang pikeun Sasak, daérah pertambangan, industri olahraga sareng palabuhan laut. kulawarga ieu dina kualitas super jeung kinerja kalayan bantuan desain beredar jeung komponén kelas dunya, jaminan 5 taun sakumaha salawasna.1. Klasifikasi lampu proyéksi LED:① Rotasi jeung simétriLampu ngadopsi pemantul simetris puteran, sareng sumbu simétri sumber cahaya kalayan sebaran cahaya simetris rotasi dipasang sapanjang sumbu pemantul; Kurva isointénsitas lampu sapertos konsentris.Nalika jenis lampu proyéksi ieu bercahya ku lampu tunggal, hiji titik elliptical dicandak dina beungeut cahayana, sarta katerangan henteu rata; Tapi, nalika lampu multi-lampu, bintik-bintik cahaya saling ditumpangkeun, anu tiasa ngahasilkeun éfék cahaya anu nyugemakeun. Contona, ratusan lampu proyéksi simetris rotationally ilahar dipaké dina stadion, nu dipasang dina munara luhur sabudeureun stadion pikeun ménta katerangan tinggi jeung épék cahaya uniformity tinggi.② Dua bentuk planar simetrisKurva isointénsitas tina lampu proyéksi ieu ngagaduhan dua pesawat simetris. Paling lampu ngadopsi pemantul cylindrical simetris, sarta sumber lampu linier dipasang sapanjang sumbu cylindrical.③ Baris pesawat simetrisKurva isointénsitas lampu ngan boga hiji pesawat simetris. Lampu kudu dijieun tina reflectors cylindrical asimétri atawa reflectors cylindrical simetris tambah grids pikeun ngawatesan cahaya* Biasana nyaéta seukeut cut-off block retracted sebaran cahaya. Sebaran inténsitas cahaya sapertos kitu tiasa kéngingkeun distribusi cahaya anu nyugemakeun sareng lampu tunggal.④ Bentuk asimétriKurva isointénsitas lampu sapertos henteu ngagaduhan pesawat simetris. Ieu utamana adopts lampu lampu dicampur jeung tipena béda sumber cahaya jeung béda badag dina distribusi inténsitas cahaya jeung lampu husus dirancang nurutkeun sarat cahaya husus tina tempat pamakéan.2. Ciri tina lampu proyéksi LED:Seuseueurna lampu proyéksi LED nganggo LED kakuatan tinggi (unggal unsur LED bakal dilengkepan lénsa efisiensi tinggi anu didamel tina PMMA, anu biasana dianggo pikeun ngadistribusikaeun cahaya anu dipancarkeun ku LED, nyaéta, optik sekundér); Sababaraha pausahaan milih 3W atawa malah leuwih luhur kakuatan LED kusabab téhnologi dissipation panas alus. Lampu proyéksi LED cocog pikeun acara ageung, gedong sareng cahaya sanésna.
Kumaha MF ngalakukeun lukisan?
Kumaha MF ngalakukeun lukisan?
Kumaha prosés cét powder coating?1, prosés baking cet, prosés baking cet keur loba jalma nganggap yén baking cet téh perlakuan prosés, kanyataanna, teu bisa salah kaprah. Dina prakték, baking cet bisa disebutkeun duanana palapis sarta prosés. Prosés baking cet lengkep nyaéta kieu: unggal waktos cet diterapkeun dina substrat, éta dikirim ka kamar baking suhu konstan lebu-gratis pikeun perlakuan drying, nu diulang tilu kali, opat kali atawa leuwih.2, prosés baking cet cet baking kamar cet baking kamar mangrupakeun jenis parabot industri. Struktur na adopts struktur assembly. Awak kamar diwangun ku anak jeung indung plug-in insulasi termal jeung palastik nyemprot wallboard, nu boga sealing alus jeung kinerja insulasi termal. Aya panto gawé di sisi kamar pikeun mempermudah aksés staf. Hal ieu ogé dilengkepan hiji alloy aluminium kabeungkeut panto, sarta inti panto dilengkepan jandéla observasi. Fungsi utamana nyaéta pikeun ngalaksanakeun prosés baking cét.3, Tungtungna, sababaraha kali nyemprot Primer pikeun 3-5 kali. Sanggeus unggal nyemprot, polishing cet baking kalawan sandpaper jeung lawon abrasive. Saatos ngalukis, toél permukaan lampu baking ku panangan anjeun pikeun ningali naha aya partikel lebu sareng gelembung. Beungeut lampu baking cet kedah datar tur mulus tanpa partikel sarta euweuh rarasaan abnormal.4, prosés baking cet, menyemprot 1-3 kali cet finish caang, lajeng Panggang dina suhu luhur pikeun solidify lapisan cet. Sanggeus éta, ketok ku objék teuas. Beungeut baking cet kedah bébas tina retakan, pilem cet serius ragrag kaluar, kulit bodas ragrag kaluar jeung Abnormalitas sejenna, sarta pilem baking cet teu kudu écés ruksak.
Kumaha MF ngahasilkeun Gear pikeun lampu LED?
Kumaha MF ngahasilkeun Gear pikeun lampu LED?
Kumaha ngamankeun supir anu tiasa dipercaya pikeun lampu LED kami?Adaptor kakuatan anu dingaranan gear atanapi supir sadayana, éta mangrupikeun produk téknologi éléktronika listrik modéren. Éta ngajaga tegangan kaluaran anu stabil ku cara ngatur rasio waktos saklar sareng mareuman. Alatan kamajuan téhnologi éléktronika kakuatan, téhnologi adaptor kakuatan ogé tetep Pace jeung jaman. Cai mibanda kaunggulan efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan low, ukuran leutik sarta beurat lampu, nu ngagambarkeun arah ngembangkeun catu daya diatur. Salaku tambahan, desain produk, pamekaran, produksi sareng manufaktur ogé mangrupikeun tautan anu penting pikeun mastikeun kualitas adaptor listrik. Ngan ku ngadopsi prosés produksi anu ketat sareng standar tiasa adaptor kakuatan anu réngsé tiasa ngahontal prestasi sareng pangaruh anu dipiharep.
Kumaha MF lab dianggo?
Kumaha MF lab dianggo?
Produk lampu LED raket patalina sareng kasalametan pribadi konsumen.Urang kudu nguatkeun ulikan jeung panalungtikan hukum jeung peraturan asing, mastikeun ngadalikeun kualitas produk LED jeung ngaleungitkeun potensi hazards leakage;Nguatkeun gawé babarengan sareng lembaga tés pihak katilu sareng produsén alat uji profésional, lacak kualitas sadaya tautan produksi produk,sareng ngawas sadayana prosés tina desain produk, produksi, prosés konci, deteksi artikel munggaran dugi ka pamariksaan sampling produk réngsé.Perusahaan anu dipimpin kedah langkung nengetan kualitas produk sareng henteu kedah sono kana kasempetan pangembangan kusabab masalah kualitas. Salaku perusahaan lampu atanapi supplier anu ngadukung alat, alat uji atanapi skéma ieu kedah kahartos!
Carita Urang
MACA DEUI
Ming Feng Lighting Co., Ltd
Mingfeng Lighting Co., Ltd. mangrupikeun produsén Lampu LED anu ngadeg taun 2006.
Garis produk kami kalebet lampu penanaman LED, lampu sorot LED, lampu siling industri LED, lampu panel LED sareng lampu jero ruangan LED waterproof. Produk kami seueur dianggo dina sistem pencahayaan skala ageung anu dianggo di kebon ageung, pabrik, sakola, sasak, torowongan, palabuhan, bandara, sareng seueur aplikasi anu sanés. Mingfeng specializes di kualitas luhur dipingpin cahaya borongan. Wilujeng sumping didatangan pabrik urang.
  • 2006
    Ngadegna Pausahaan
  • 180
    Item Lampu LED
  • 132
    Nagara Dilayanan
  • 540
    Proyék
Kasus suksés
MACA DEUI
Kajadian Leres
Proyék Lampu Hotel Polandia
Proyék Lampu Hotel Polandia
Lampu handap kami didamel tina Alu.+PC, refektor masihan tingkat pantulan cahaya 0.93+ dina UGR anu rendah pisan<19, fitur impressive ngajadikeun Polandia gawé bareng pabrik urang dina saminggu. TBC.
Proyék Lampu Jalan Italia
Proyék Lampu Jalan Italia
Kasus jalan Italia kajantenan 6 sababaraha taun ka pengker anu aya dina taun 2015, klien mendakan kami ngalangkungan internét ngalangkungan halaman wéb kami www.mingfeng-lighting.com, sutradara téknis bagja pisan ningali lambar data kami, sareng tim insinyur kami ngajawab sadaya patarosan dina a manner pisan profésional, diréktur teknis éta pinuh yakin sanggeus nyatu komunikasi, sarta sampel nguji ti pabrik urang ieu diperlukeun, klien sagemblengna ngajempolan ningali hiji lampu endah pisan, ceuk sampel leuwih hadé ti imajinasi na saméméh meunang eta on. leungeun. sakumaha everyone weruh, klien orderd 1228 susunan dina kakuatan 60W na 120W. TBC.
Klién Australia nganjang ka pabrik MF pikeun lampu triproof
Klién Australia nganjang ka pabrik MF pikeun lampu triproof
Ming Feng Best seller MF triproof light Factory Harga - Ming Feng, MF tim pengiriman barang profésional nawarkeun hawa / laut / pengiriman barang karéta, sarta ngatur sagala jinis dokumén custom. Klién henteu hariwang pikeun ngimpor pisan.MF Lighting parantos ngahasilkeun lampu tri-bukti LED salami mangtaun-taun, séri MF-LL mangrupikeun salah sahiji jinis lampu LED anu jual panas. Seri LL ngagaduhan sertipikat SAA, CB, CE. Unggal taun urang bakal ngékspor leuwih ti 50 peti ka sakuliah dunya.Klién kami ti Austrialia, peti impor proyék klien tina segi item MF-LL séri Led lampu tri-bukti per taun, sareng klien nyebarkeun barang ieu ka pasanganna pikeun dijual atanapi dianggo pikeun proyék torowongan.Kami gaduh tim insinyur profésional, kami tiasa nyayogikeun téknologi profésional sapertos simulasi DIALux. Éta bakal ngabantosan pisan kana proyék para nasabah. Para nasabah wareg ku karya urang.
Proyék Lampu Stadion Afrika Kidul
Proyék Lampu Stadion Afrika Kidul
Pabrik Ming Feng Lighting suksés ngabéréskeun proyék di Afrika Kidul pikeun lampu stadion maén bal, klien anu supersied ku ningali naon anu robih dibandingkeun sareng lampu lami, éta ngahemat tagihan listrik sacara signifikan.Numutkeun jalma anu tanggung jawab pikeun ningkatkeun sareng rekonstruksi proyék stadion Johannesburg Sports Center (kaulinan domestik), dina malem 22 Juni, pihak konstruksi debugged sistem angkat dalapan kutub lampu, dimana dua lampu dihurungkeun. nguji. Sanggeus sistem ngangkat sejen debugging dina daytime on June 23, sadaya dalapan lampu hurung di 6:30 pm on June 23. Beda jeung pamasangan lampu cahaya di stadion utama Johannesburg Olimpiade Olahraga Center dina 40 méteran raceway tinggi, stadion puseur olahraga dilengkepan dalapan "Big Mac" tiang lampu ngangkat, unggal 53 méter luhurna (51 méter awak tihang, ditambah 2 méter tina rod kilat), beuratna 19 ton. Ngangkat ieu réngsé dina Méi taun ieu, sarta unggal susunan lampu na pigura lampu weighs 4 ton, Saperti volume 8 ngangkat tinggi-harti olahraga design kutub cahaya jarang di nagara éta.
Hayu urang ngobrol
Punten Ninggalkeun Kontak Anjeun Di dieu supados Insinyur Penjualan Kami bakal langsung dilayanan
Gantelkeun:

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun: