Sistem produksi MF nyaéta ISO9001 Certified, Nelepon kami di

+ 86-159-1774-9118
Harga Pabrik-Kualitas ISO
MACA DEUI
NAHA MF?
1. Pencahayaan Mingfeng gaduh lampu lampu LED komprehensif dina hal sistem pamariksaan kualitas, sistem MF ngalaksanakeun padamelan sateuacan produksi, prosés produksi, sareng sistem pamariksaan anu ketat numutkeun AQL saatos produksi. Sadaya lampu LED MF ngaktipkeun uji coba 100%, sareng uji ngaduruk tanpa lirén tina 48 dugi 72 jam.



2. Salaku produsén lampu LED anu propésional kalayan 15 taun pangalaman dina hal rarancang, ngahasilkeun sareng ngamajukeun deui, pabrik kami ngahususkeun kana Grosir lampu led, sareng produk standar kami nawiskeun masa jaminan 5 taun, sababaraha produk evan nyayogikeun jaminan waktos 10 taun tunduk kana proyék
& kabutuhan klién. Waktos kalungguhan pikeun sampel nyaéta 1 minggu, sareng 2 minggu pikeun urutan seueur.



3. Strategi pabrik kami nyaéta kami henteu ngalibetkeun grosir, distributor, padagang, sareng pihak katilu sanésna, salaku hasilna, Ming Feng Lighting Co., Ltd salaku produsén profesional ngagaduhan kaunggulan anu hébat kana biaya / kualitas / kinerja. Sadaya produk dikirim langsung ti pabrik MF.



4. Ming Feng Lighting Co., Ltd ngagaduhan sakumpulan insinyur berbakat dina basa Sunda& D, sareng insinyur penjualan internasional anu propésional pikeun ngamankeun komunikasi kalayan lancar, MF nyayogikeun jasa desain pencahayaan LED ka palanggan anu kami hargaan. Tunduk kana proyek klien kami, tim insinyur kami nyayogikeun saran ngeunaan lini produk, ngitung itungan ringan dina hal ROI (Retrun of Investment) numutkeun gambar skétsa proyék, sareng ROI salaku nyayogikeun rencana hemat énergi pikeun ngirangan biaya pencahyaan sareng mastikeun yén lampu éta hasil investasi kirang tina 1,5 taun (dina sababaraha kasus, investasi lampu tiasa dikembalikan dina waktos 1 taun tunduk kana kaayaan proyek).
  • Harga Pabrik
    Tanpa jalma tengah, Anjeun kéngingkeun harga pabrik LANGSUNG ti MF. Klién sok dina posisi anu pangsaéna di pasar lokal ku damel sareng pabrik urang.
  • Kualitas ISO
    Sadaya produk dihasilkeun 100% dina sistem ISO, sadaya jinis mesin pinter standar kualitas aman 200% ogé dieksekusi. Sistem mariksa kualitas ngajantenkeun padamelanna salaku ngajagaan panon.
  • Waktos Cekap
    1 minggu pikeun urutan sampel.
    2 minggu pikeun mesen ageung.
    3 minggu kanggo barang ngarobih.
  • Jaminan
    5 taun pikeun lampu LED luar
    10 taun pikeun lampu LED luar (Sarat)
    Jaminan nyaéta jaminan.
    Henteu omong kosong.
Kami parantos ngahasilkeun lampu langkung ti 10 taun
MACA DEUI
Lampu Indoor LED
1.LED Panel Lampu 2.LED Turun Lampu 3.LED Lampu Lampu 4.LED Triproof Light 5.LED High Bay Light 6.LED Track Light
7. Lampu Ceiling LED 8. Lampu Tembok LED 9. Lampu Linear LED 10. Lampu Spot Spot

Lampu outdoor LED
1. Lampu Banjir LED 2. Lampu LED Mast Tinggi 3. Lampu Stadion LED 4. Lampu Jalan LED 5. Lampu Taman LED
6. Lampu Bukti Ledakan LED. 7. Lampu Pencuci Dinding LED 8. Lampu Kanopi LED 9. Lampu Terowongan LED 10. Lampu Spot LED
ECO LED lampu banjir
ECO LED lampu banjir
ECO lampu banjir lincah dirancang pikeun sasak, wewengkon tambang, olahraga industri. Kulawarga ieu aya dina kualitas super sareng kinerja kalayan bantosan desain pinunjul sareng komponén kelas dunya, 5 taun langkung.1. Clasipikasi Béntang LED:① rotasi sareng simétriLampu anu nopana panglemén simétital rotasialna, sareng sumbu simétries anu struktur kalayan distribusi cahaya sacara pormat dipasang sapanjang sumbu targetklector; Kurva anéh lampu sapertos kitu konsentrasi.Nalika jinis pritomputer ieu bercahya ku lampu rujak, tempat ballical diala di permukaan berharga, sareng panerangan henteu acan nyaeven; Nanging, nalika hampang artos, bintik cahaya, anu dituduh silih, anu bakal ngahasilkeun pangaruh pencegahan. Salaku conto, ratusan lampu putusan simasial biasana dianggo burukir, anu dipasang dina mélekel tinggi sareng pangaruh seragam anu luhur.② Dua bentuk planar simétrisKurva warga tina lampu prons ngabukaan ieu ngagaduhan dua pesawat simétika. Kaseueuran lampu ngadamel pensiblectical hymetrical, sareng sumber cahya linier dipasang sapanjang sumbu cylindrical.③ baris simetrisKurva Antionity tina lampu ngagaduhan hiji pesawat simetris. Lampu bakal dilakukeun tina reflindrical asimricic atanapi reflektor silinder simétris ditambah grodi pikeun ngawates cahaya * khas distribusi cahaya anu cipet. Sebaran intensitas intensitas cahya tiasa nyandak panyebaran Administrasi anu nyugemakeun kalayan lampu tunggal.④ bentuk asymmetriKurva anéh lampu sapertos henteu gaduh pesawat simetris. Éta utamina ngagem lampu pésak sareng jinis anu béda-béda sumber hampang kalayan béda dina lampu ageung pikeun lampu khusus dirancang dumasar kana syarat pencahyaan khusus tina tempat pamakéan.2. Ciri tina Lampuran Probpor:Kaseueuran lampu probel anu dibandakeun kakuatan anu luhur (masing-masing unsur anu ditarik nganggo lensa efisiensi anu dijieun tina pmma, anu biasana) Sababaraha perusahaan milih 3w atanapi kakuatan anu langkung luhur nyababkeun téknologi cacad panas. Lampu Diri LED cocog pikeun kaayaan anu ageung, gedong sareng lampu sanés.
Kumaha mf ngahasilkeun lampu ledah pikeun anjeun?
Kumaha mf ngahasilkeun lampu ledah pikeun anjeun?
Punten entong pidéo di luhur, éta nyarioskeun ka anjeun MF Hormat MF cahaya pikeun anjeun. Sadaya peraturan di handapeun ISO9001 ketat.Hiji komponén tunggal kedah janten kualitas dicét ku sistem QA sateuacan janten garis produksi.Sagala pagawé parantos dilatih pikeun lampu anyar, sareng sadaya pagawé kedah dilatih sateuacan damel di bengkel.Sadaya prosedur sareng prosedur produksi dina manajemén hovied-réréncangan.Anjeun kéngingkeun pangsaéna tina manufaktur MF. Vide ngawartosan sadaya rinci.
Lampu bulan
Lampu bulan
Kulawarga Lampu Jalan Moun mangrupikeun lampu jalan desain anu padet pikeun kota anu saé urang, Avencias sapertos kieu,No.1Hirup kerja panjang: salaku alat anu mudir-hampang nagara-hampang, dipareuman, nyababkeun kahirupan damel anu langkung panjang tibatan alat-alat anu sanés. Kacau satengah hirup biasana tiasa ngahontal 100000 jam.AnotKonsumsi kakuatan rendah: Ded nyaéta alat damel voltase rendah. Alatan éta, handapeun kacaangan anu sami, konsalis dimana pangpayunna, anu tiasa ngirangan konsumsi énergi. Sabalikna, barasan téknologi sareng bahan ka hareup, bakal gaduh efisiensi anu langkung luhur. Jalma-jalma parantos ngitung éta upami sadaya fix susuk di Jepang diganti ku asal, dua tutuwuhan kakuatan ageung tiasa diréduksi, anu mangpaat pisan pikeun perlahan lingkungan.EuweuhWayah Réspon Gancang: Diarahkeun umumna tiasa ngabales dina teges millisecond, ku alat anu kacepak luhur, anu saluareun sumber cahaya anu sanés.EuweuhUkuran leutik, beurat sareng résistansi: ieu mangrupikeun ciri alami soliconduchorhorhorhorhorhor.
Lampu kanopi inx
Lampu kanopi inx
Ming Feng aya cahaya parantos ngagaduhan lampu kanopi OutEx pikeun aplikasi stasiun gas langkung ti 6 taun,Naha lampu ledakan-buktina anu dianggo salaku sumber cahaya dina industri khususSakur industri anu peryogi pencahaskeun, sareng industri khusus sareng industri khusus langkung ketat dina pilihan sumber kusabab standar anu lumayan sareng sarat anu ketat. Kalayan kamajuan Élmu sareng téknik sareng perbaikan tingkat tingkat manuensi, lampu lawanan-buke anu gancang bakal ngagentos lampu kilat tradisional pas sigana aranjeunna bijil. Dina waktos anu sami, aranjeunna ngagaduhan alat anu dipikabutuh pikeun produksi kaamanan di industri khusus.Naon ranji tina lampu anu ngabeledug-buktina dina stasion gas?Mimiti, lampu ledakan-buktina anu langkung éfisién. Lampu ledak anu ledak ngagaduhan ngagaduhan konsumsi kakuatan sareng kahirupan anu langkung lami. Éta tiasa manjangkeun kahirupan kahirupan lampu sareng nyimpen biaya. Lampu ngagaduhan efisiensi anu luhur, fungsina fokus anu saé sareng kuat; Sumawona, cahya datang ngabeledakeun nganggo sumber cahya tiis nganggo laringan leutik, anu henteu gampang ngabalukarkeun keléranipan staf sareng kaamanan pagawéan.Lampu kadua ledak-buktina langkung aman. Lampu Litts Ledang Lite ngagaduhan pemanasan rendah, teu aya radiasi panas sareng tiasa keuna ku panangan. Éta langkung cocog pikeun industri anu aya syarat hawa segat. Sumawona, lampu ledakan-buktina anu larut gaduh ka hanjeung volume leutik sareng beurat beurat. Hal ieu kacep kalayan résin epoksy kalayan kakuatan mékodis anu langkung luhur, tiasa tahan pekosan mékanis luhur sareng geter, sareng ngagaduhan épék padanakeun sareng shedior.
Carita Urang
MACA DEUI
Ming Feng Lighting Co., Ltd.
Mingfeng Lighting Co., Ltd. mangrupikeun pabrik Lampu LED anu didirikeun taun 2006.
Baris produk urang kalebet lampu penanaman LED, lampu sorot LED, lampu siling industri LED, lampu panel LED sareng lampu latar jero ruangan LED waterproof. Produk kami seueur dianggo dina sistem penerangan ageung anu dianggo di kebon ageung, pabrik, sakola, sasak, torowongan, palabuhan, bandara, sareng seueur aplikasi sanés. Mingfeng ngahususkeun kana borong lampu led kualitas luhur. Wilujeng sumping ka pabrik urang.
  • 2006
    Ngadegkeun Perusahaan
  • 180
    Item Lampu LED
  • 132
    Nagara dilayanan
  • 540
    Proyék
Kasus suksés
MACA DEUI
Kajadian Leres
Proyék lampu kuda
Proyék lampu kuda
Cahaya banjir MF mangrupikeun barang anu sampurna pikeun nyerian lampu kuda, klien ti Perancis resep lampu urang langkung seueur, cahaya panonpoé ngajantenkeun kuda sepanjang anu lami.Balapan anu kedah dilengkepan kalayan lampu anu cocog pikeun rute maju kuda, sabab sakali lampu ngocok panon, éta bakal ngarobih watek kuda sareng ningkatkeun sarat tudaya kuda, janten anjeun kedah gaduh syarat khusus, ku kituna ningkatkeun syarat khusus pikeun sudut gour.Seri kulawarga musék udara sinambung lampu stadium ngaleungit tiasa ngagentos lampu hida logam kalayan kakuatan anu sami dina babandingan sistem anu sami sareng langkung énergi anu langkung ti 60%, sareng ngabédakeun-bahan auilery instily; Ladenan kahirupan tiasa ngahontal leuwih ti 60000 jam sareng jaminan umur 10 taun. Dibandingkeun sareng sumber lampu anu hampang logam kalayan kahirupan jasa rata-rata ngan ukur 3000 ~ 5000, frékuénsi ngaropéa parah ogé dikiringan, sahingga ngahemat biaya pangropéa. Dina waktos anu sami, lampu tradisional emas mah dimimitian dina 30 menit kanggo malikan deui lampu upami anu ngahaja leungiteun kakawasaan listrik. Lampu LED tiasa dihurungkeun sareng dina, lengkep ngahindari masalah kendali lila anu disababkeun ku gagal listrik.Tilu presayan brackes resakas, adat panggancangna, paruyunan horisalan sareng advelment horisas tiasa disegat, ku warna écés nyusul jantung.Sababaraha metodeu instalasiÉta cocog pikeun kontraktor olahraga anu ageung, restor ski, kursus golf, kursusonal kuda, kursus pelatihan kuda sareng tempat-tempat, sareng sampurna tawis nagara sareng di luar negeri sareng karya masa barah di bumi sareng luar negeri.Dinten, sareng écutan sacara sateuacana, frasa paporangan parantos janten faktor penting mangaruhan presentasi anu sampurna tina sagala jinis kajadian rapicendour. Nalika Patione Pasar Balapan Balapan Terakhir, Ming Feng Feng bakal neruskeun promosikeun R& D sareng inovasi produk pencahihan pengecat, bertiv ngadamel nyiptakeun racun énergi panyadia sareng efisien anu pikaresepeun, sareng ngadamel usaha anu hustus kanggo pamekaran fokus homechours
Rakem Ruangan Jepang
Rakem Ruangan Jepang
Langsung Téknologi diétang nganggo lampu triproof kami anu nyaangan 150lm / w, éta lampu anu pantes pikeun diterapkeun kana freerrabiles saluhureun 60-taun.Samentara éta, MF masihan tabung smart sareng solusi senscowave pikeun parkir ogé.Kudasan parkir jero taneuh: Lampu parkir Jewicart Wondergetund taneuh goréng, sareng masalah pencahayaan parantos nyéwa sareng pangguna, utamina dina aspék ieu:1. Garasi jero taneuh mangrupikeun tempat anu poék. Upami teu aya cahaya dina waktosna, kacilakaan gampang kajadian. Leuwih ti éta aliran jalma leutik pisan, anu sering nyayogikeun kaayaan anu pikaresepeun pikeun samasipinals sareng lokasi kaamanan anu lemah.2. Cahaya mahal. Kerja Garasi Garasi Showing peryogi 24 jam damel, sareng biaya listrik taunan lumayan lumayan.3. Jumlah lampu garasi ageung, sareng pamesahan ngagantian sareng pangropéa ageung, anu mangrupikeun kasusah di manajemén harta.Kaayaan ayeuna sateuacan transformasiTabung lampu gagik caler kalayan suksés nyusahkeun kontradangan antara lampu konstan jalanan taneuh pencelikan sareng daya aman, sareng efisi cara nyimpen sakitar 85%. Lampu garasi cerdas anu tiasa dianggo dina parobihan garasi:Lalaunan indkrow Gringve indgger Lal Lak RockT ngagunakeun prinsip Dopper pikeun ngirimkeun sinyal gelombang épéktip. Saatos program idéntifikasi sarta ngolah, sinyal sareng dinasi listrik babarengan rentang formage kakuatan kakuatan lampu sareng otomatis incty. Lampu garasi tiasa ngadeteksi lingkungan éléktromagnét atanapi otomatis nyaluyukeun kaayaan damel.Lampu LED LED LEDKarangan damel microwave Radl Led Led LED:Nalika batur atanapi kendaraan ngalih, lampu aréa Rohar pangsaéna 100% pinuh ku, kakuatan damel nyaéta 18W, sareng kacaangan anuas dua kali tina lampu frorores 40w fluores. Nalika ngantunkeun pintonan sareng kendaraan, saatosna telat 25 ± 5 detik, lampu sungut ROTAR bakal langkung otomatis 3W, sareng kakuatan anu saé henteu langkung. 5W. Kekétna nalika rada caang tiasa nyumponan kabutuhan kaamanan, ngawawai sareng pencahyaan. Upami batur atanapi mobil parantos pindah di daérah ieu, lampu induksi di daérah ieu salawasna 100%. Skawasan Streve garasi cahaya pelaut langsung nyertakeun 360 derajat handapeun lampu, sareng jarak sensment nyaéta 6-8m. Nyaéta, daérah sareng radius 6-8 méter sareng jalma sareng kendaraan salaku pusat bunderan anu paling terang.Diagram skématik induksi radarKauntungan gelar microwave radgar ledar ledar Litar1. Sampurna ngabantuan barang-barang anu otomatis sapertos jalma sareng kendaraan, sareng nyayogikeun cahaya anu cocog sareng waktos anu diperyogikeun. Jalma sareng mobilna sumping sareng angkat sadayana terang, jalma sareng mobil langkung enteng, sacara otomatis bobo, pilih lampu anu henteu leres, sareng robih lampu anu panjang "dina kaayaanana.2. Pasini Laros sumber dina lampu rockét Robar Indupikzasi pangunjutan Bawang lampu LED: Hirup jasa anu panjang sareng konsistén anu gampang sareng kadali gampang. Éta nyegah kaleresan lampu biasa: Teu aya gagal anu disababkeun ku suhu luhur anu terus-terusan mesen gancang ngiringan investasi manual, sareng mobil gantian panjang, sareng Outtra panjang hirup, sareng Otrtra Layanan induksi mawa genah hébat.
Proyék cahaya Afrika Kidul
Proyék cahaya Afrika Kidul
Pabrik pabrik cahaya matah deviner bérés proyek di Afrika Soutalus kanggo lampu stadion balay, nasabah ditingali ku jalan anu dikandung sacara signifikan.Dumasar kana jalma anu ngurus proyék peningkepan sareng rekonstruksi stadion tina pusat olahraga Johesburg (kaulinan rumah tangga), sanggok pangwangunan debugkeun, anu diwangun deui tés. Saatos sistem angkat anu sanés dina dinten siang dina 23 Juni, sadaya dalapan lampu lebet tabuh 6:30 pm dina Stadiard Oldynpic JohanMabik Stadion tengah olahraga dilengkepan dalapan "Mac Big" Beureum kutub, masing-masing 53 méter (51 méter 50 mon. Létélkeun atos sehes taun ieu, sareng unggal set lampu sareng wancarna beuratna 4 ton, volume kakirangan diing di nagara.
Solusi lampu Kanada
Solusi lampu Kanada
proyék pasar Kanada Super ieu réngsé dina taun 2016, proyék butuh panon super catching pangaruh lampu dina urutan pikeun narik perhatian leuwih klien nalika ulah balanja ... mun bisa terus.Jeung popularitas industri Internet, pikeun usaha supermarket, éta duanana hiji kasempetan jeung tangtangan. Kocap kacarita yén dina satengah mimiti 2016, aya teu loba usaha supermarket achieving pertumbuhan ganda di sharing jeung kauntungan. Ku sabab eta hal penting pikeun minuhan kaperluan Grup konsumen béda kalayan modél bisnis differentiated, sarta kualitas sarta pangalaman supermarket oge leuwih penting.Cahaya nyaéta salah sahiji bagian utama supermarket pikeun ngaronjatkeun kualitas jeung ngaronjatkeun rasa pangalaman. Supermarket cahaya perlu lampu na ngiuhan. Lumrah cocog lampu na sahadé bisa ngaronjatkeun pangalaman para nasabah 'sarta ningkatkeun kanyamanan; Ming Feng cahaya nyadiakeun cahaya solusi pikeun supermarket béda kalawan istimewa sorangan, nu bisa ngaronjatkeun rasa barang ditampilkeun, ningkatkeun kakuatan purchasing sarta ngaronjatkeun pangaruh sakabéh supermarket.Supermarket cahaya umumna dibagi kana tilu kategori di handap ieuSajajar lampu lawon: eta tiasa nyadiakeun cahaya alus keur barang dina rak nu; Laju utilization cahaya nyaéta luhur, tapi rohangan katerangan tur uniformity kirang, nu teu cocog keur adjustment sirah tihang.lampu distribution nangtung: eta tiasa nyadiakeun cahaya alus dina spasi toko, kalawan uniformity tinggi, tapi cahaya anu tunggal, tanpa rasa hirarki, sarta katerangan komoditi anu cukuplampu komposit nangtung: eta tiasa nyadiakeun cahaya alus dina spasi toko, kalawan uniformity tinggi, rasa kuat tingkat cahaya, katerangan komoditi tinggi, tapi perhatian kudu dibayar ka sorotan.perhatian para nasabah 'téh leuwih gampang jadi katarik ku wewengkon kalayan atmosfer cahaya alus. Ngan dina lingkungan nu poék maranéhna bisa nempo wewengkon caang. Dina prosés desain cahaya sakabéhna hasil butik supermarket hirup, sakabeh cahaya anu kenop. Sanggeus nangtukeun hubungan antara cahaya sareng ngiuhan, kontrol cahaya janten hal penting. Lokasi jeung pamasangan lampu kudu mikirkeun genah tina instalasi tur diropéa, replicability jeung kontrol sorotan dina waktos anu sareng. Pikeun métode tampilan béda, lampu cahaya kedah alesan loyog jadi.
Hayu Urang Ngobrol
Punten Tinggalkeun Kontak Anjeun Di dieu sahingga Insinyur Penjualan Kami bakal aya dina jasa Anjeun pas
Gantelkeun: