Sistem produksi MF nyaéta ISO9001 Certified, Nelepon kami di

+ 86-159-1774-9118
Harga Pabrik-Kualitas ISO
MACA DEUI
NAHA MF?
1. Pencahayaan Mingfeng gaduh lampu lampu LED komprehensif dina hal sistem pamariksaan kualitas, sistem MF ngalaksanakeun padamelan sateuacan produksi, prosés produksi, sareng sistem pamariksaan anu ketat numutkeun AQL saatos produksi. Sadaya lampu LED MF ngaktipkeun uji coba 100%, sareng uji ngaduruk tanpa lirén tina 48 dugi 72 jam.



2. Salaku produsén lampu LED anu propésional kalayan 15 taun pangalaman dina hal rarancang, ngahasilkeun sareng ngamajukeun deui, pabrik kami ngahususkeun kana Grosir lampu led, sareng produk standar kami nawiskeun masa jaminan 5 taun, sababaraha produk evan nyayogikeun jaminan waktos 10 taun tunduk kana proyék
& kabutuhan klién. Waktos kalungguhan pikeun sampel nyaéta 1 minggu, sareng 2 minggu pikeun urutan seueur.



3. Strategi pabrik kami nyaéta kami henteu ngalibetkeun grosir, distributor, padagang, sareng pihak katilu sanésna, salaku hasilna, Ming Feng Lighting Co., Ltd salaku produsén profesional ngagaduhan kaunggulan anu hébat kana biaya / kualitas / kinerja. Sadaya produk dikirim langsung ti pabrik MF.



4. Ming Feng Lighting Co., Ltd ngagaduhan sakumpulan insinyur berbakat dina basa Sunda& D, sareng insinyur penjualan internasional anu propésional pikeun ngamankeun komunikasi kalayan lancar, MF nyayogikeun jasa desain pencahayaan LED ka palanggan anu kami hargaan. Tunduk kana proyek klien kami, tim insinyur kami nyayogikeun saran ngeunaan lini produk, ngitung itungan ringan dina hal ROI (Retrun of Investment) numutkeun gambar skétsa proyék, sareng ROI salaku nyayogikeun rencana hemat énergi pikeun ngirangan biaya pencahyaan sareng mastikeun yén lampu éta hasil investasi kirang tina 1,5 taun (dina sababaraha kasus, investasi lampu tiasa dikembalikan dina waktos 1 taun tunduk kana kaayaan proyek).
  • Harga Pabrik
    Tanpa jalma tengah, Anjeun kéngingkeun harga pabrik LANGSUNG ti MF. Klién sok dina posisi anu pangsaéna di pasar lokal ku damel sareng pabrik urang.
  • Kualitas ISO
    Sadaya produk dihasilkeun 100% dina sistem ISO, sadaya jinis mesin pinter standar kualitas aman 200% ogé dieksekusi. Sistem mariksa kualitas ngajantenkeun padamelanna salaku ngajagaan panon.
  • Waktos Cekap
    1 minggu pikeun urutan sampel.
    2 minggu pikeun mesen ageung.
    3 minggu kanggo barang ngarobih.
  • Jaminan
    5 taun pikeun lampu LED luar
    10 taun pikeun lampu LED luar (Sarat)
    Jaminan nyaéta jaminan.
    Henteu omong kosong.
Kami parantos ngahasilkeun lampu langkung ti 10 taun
MACA DEUI
Lampu Indoor LED
1.LED Panel Lampu 2.LED Turun Lampu 3.LED Lampu Lampu 4.LED Triproof Light 5.LED High Bay Light 6.LED Track Light
7. Lampu Ceiling LED 8. Lampu Tembok LED 9. Lampu Linear LED 10. Lampu Spot Spot

Lampu outdoor LED
1. Lampu Banjir LED 2. Lampu LED Mast Tinggi 3. Lampu Stadion LED 4. Lampu Jalan LED 5. Lampu Taman LED
6. Lampu Bukti Ledakan LED. 7. Lampu Pencuci Dinding LED 8. Lampu Kanopi LED 9. Lampu Terowongan LED 10. Lampu Spot LED
ECO LED lampu banjir
ECO LED lampu banjir
ECO lampu banjir lincah dirancang pikeun sasak, wewengkon tambang, olahraga industri. Kulawarga ieu aya dina kualitas super sareng kinerja kalayan bantosan desain pinunjul sareng komponén kelas dunya, 5 taun langkung.1. Clasipikasi Béntang LED:① rotasi sareng simétriLampu anu nopana panglemén simétital rotasialna, sareng sumbu simétries anu struktur kalayan distribusi cahaya sacara pormat dipasang sapanjang sumbu targetklector; Kurva anéh lampu sapertos kitu konsentrasi.Nalika jinis pritomputer ieu bercahya ku lampu rujak, tempat ballical diala di permukaan berharga, sareng panerangan henteu acan nyaeven; Nanging, nalika hampang artos, bintik cahaya, anu dituduh silih, anu bakal ngahasilkeun pangaruh pencegahan. Salaku conto, ratusan lampu putusan simasial biasana dianggo burukir, anu dipasang dina mélekel tinggi sareng pangaruh seragam anu luhur.② Dua bentuk planar simétrisKurva warga tina lampu prons ngabukaan ieu ngagaduhan dua pesawat simétika. Kaseueuran lampu ngadamel pensiblectical hymetrical, sareng sumber cahya linier dipasang sapanjang sumbu cylindrical.③ baris simetrisKurva Antionity tina lampu ngagaduhan hiji pesawat simetris. Lampu bakal dilakukeun tina reflindrical asimricic atanapi reflektor silinder simétris ditambah grodi pikeun ngawates cahaya * khas distribusi cahaya anu cipet. Sebaran intensitas intensitas cahya tiasa nyandak panyebaran Administrasi anu nyugemakeun kalayan lampu tunggal.④ bentuk asymmetriKurva anéh lampu sapertos henteu gaduh pesawat simetris. Éta utamina ngagem lampu pésak sareng jinis anu béda-béda sumber hampang kalayan béda dina lampu ageung pikeun lampu khusus dirancang dumasar kana syarat pencahyaan khusus tina tempat pamakéan.2. Ciri tina Lampuran Probpor:Kaseueuran lampu probel anu dibandakeun kakuatan anu luhur (masing-masing unsur anu ditarik nganggo lensa efisiensi anu dijieun tina pmma, anu biasana) Sababaraha perusahaan milih 3w atanapi kakuatan anu langkung luhur nyababkeun téknologi cacad panas. Lampu Diri LED cocog pikeun kaayaan anu ageung, gedong sareng lampu sanés.
Kumaha karya lab MF?
Kumaha karya lab MF?
produk cahaya LED nu raket patalina jeung kasalametan pribadi tina pamakéna.Urang kedah nguatkeun ulikan jeung panalungtikan ngeunaan undang jeung peraturan asing, mastikeun ngadalikeun kualitas produk LED sarta ngaleungitkeun poténsi hazards leakage;Nguatkeun migawé bareng kalayan institusi nguji pihak-katilu jeung pabrik alat-alat nguji profésional, lagu kualitas sadayana Tumbu produksi produk,sarta ngawas sakabeh proses ti desain produk, produksi, prosés konci, beungeut artikel pangheulana inspeksi rengse produk sampling.usaha ngarah kedah mayar langkung perhatian ka kualitas produk teu kedah sono kasempetan ngembangkeun kusabab masalah kualitas. Salaku perusahaan cahaya atawa pakakas supplier ngarojong, alat-alat uji ieu atanapi schemes kudu dipikaharti!
Kumaha MF do soldering
Kumaha MF do soldering
Ming Feng Best Kumaha kami soldering Supplier, sertipikat Universal ngaktipkeun pasar dunya produk tembus kami kalawan bébas, klien bisa ngimpor ti pabrik MF di Pace genah hébat.mesin geus dipaké pikeun ngawujudkeun las beungeut média béda, nu mangrupakeun prosés robah fisik. Firstly, anu tungtungna sirah tina kawat emas kudu dirawat pikeun ngabentuk lapisan a (MF migunakeun négatip tekanan éléktron tinggi pikeun ngabentuk lapisan a), sarta beungeut logam dilas bakal preheated munggaran; Lajeng, handapeun Peta gabungan tina waktos na tekanan, bola kawat emas ngahasilkeun deformasi palastik dina beungeut las logam, supados dua média bisa ngahontal kontak bisa dipercaya, jeung ngaliwatan gesekan Geter ultrasonic, beungkeut logam kabentuk antara dua atom logam kaayaan peta pangirut atom, ku kituna pikeun ngawujudkeun las kawat emas kalungguhan. MF kawat emas bola las téh punjul ka kawat alumunium silikon las di pagelaran listrik sarta aplikasi lingkungan, Najan kitu, sabab nu weldment kalawan logam mulia kudu dipanaskeun, rentang aplikasi anu rélatif ngahususkeun.
Kumaha mf ngalakukeun lukisan?
Kumaha mf ngalakukeun lukisan?
Naon prosés cet bubuk bubuk?1, prosés bangkung, prosés na maping pikeun seueur jalma anu nyangka yén cét baking nyaéta perawatan prosés, kanyataan, nyatana, éta henteu tiasa dibahas. Dina prakték, cet baking tiasa disarios janten duanana kuping sareng prosés. Proses Buka cét logam nyaéta saperti kieu: unggal suku waktos diterapkeun ngeunaan substrat, anu dikirim ka ruangan pengecambahan duh anu bébas pikeun perlakuan pangatusan, anu diulang tilu kali atanapi langkung.2, prosés ngocok cet cas cét cet cet cet cup mangrupikeun jinis industri. Strukturana nyusun struktur. Awak kamar diwangun ku murangkalih sareng Ibu Colock-on serulasi thermal sareng témbok plastik panyemprot, anu gaduh kedap anu saé anu saé anu anu hadé. Aya panto kerja di sisi rohangan pikeun mempermudah aksés staf. Ieu ogé dilengkepan panto aluminium alumariium, sareng inti panto dilengkepan windows observasi. Fungsi utami nyaéta pikeun ngalaksanakeun prosés oying cet.3, tungtungna, sababaraha kali nyemprot primer pikeun 3-5 kali. Saatos unggal nyemprot, ngagosok cet baking nganggo kertas sareng lawon abrasiit. Saatos lukisan, nyabak permukaan lampu baking sareng panangan anjeun ningali upami aya partikel lebu sareng gelembung. Beungeut lampu cet cet kedah datar sareng lemes tanpa partikel sareng teu aya perasaan anu teu normal.4, prosés Gape And, menyemprot 1-3 awal parse sengse hért, teras pur kembang dina suhu anu luhur. Saatos éta, ketok kalayan obyék susah. Dina permukaan kalangkang cet bakal gratis tina retakan, pilem cet anu serius murag, kulit bodas rusak sareng kentel cet sanés, sareng pilem baking anu sanés, sareng pilem baking anu sanés, sareng film bakar sanés moal jelas ruksak.
Carita Urang
MACA DEUI
Ming Feng Lighting Co., Ltd.
Mingfeng Lighting Co., Ltd. mangrupikeun pabrik Lampu LED anu didirikeun taun 2006.
Baris produk urang kalebet lampu penanaman LED, lampu sorot LED, lampu siling industri LED, lampu panel LED sareng lampu latar jero ruangan LED waterproof. Produk kami seueur dianggo dina sistem penerangan ageung anu dianggo di kebon ageung, pabrik, sakola, sasak, torowongan, palabuhan, bandara, sareng seueur aplikasi sanés. Mingfeng ngahususkeun kana borong lampu led kualitas luhur. Wilujeng sumping ka pabrik urang.
  • 2006
    Ngadegkeun Perusahaan
  • 180
    Item Lampu LED
  • 132
    Nagara dilayanan
  • 540
    Proyék
Kasus suksés
MACA DEUI
Kajadian Leres
Proyék lampu kuda
Proyék lampu kuda
Cahaya banjir MF mangrupikeun barang anu sampurna pikeun nyerian lampu kuda, klien ti Perancis resep lampu urang langkung seueur, cahaya panonpoé ngajantenkeun kuda sepanjang anu lami.Balapan anu kedah dilengkepan kalayan lampu anu cocog pikeun rute maju kuda, sabab sakali lampu ngocok panon, éta bakal ngarobih watek kuda sareng ningkatkeun sarat tudaya kuda, janten anjeun kedah gaduh syarat khusus, ku kituna ningkatkeun syarat khusus pikeun sudut gour.Seri kulawarga musék udara sinambung lampu stadium ngaleungit tiasa ngagentos lampu hida logam kalayan kakuatan anu sami dina babandingan sistem anu sami sareng langkung énergi anu langkung ti 60%, sareng ngabédakeun-bahan auilery instily; Ladenan kahirupan tiasa ngahontal leuwih ti 60000 jam sareng jaminan umur 10 taun. Dibandingkeun sareng sumber lampu anu hampang logam kalayan kahirupan jasa rata-rata ngan ukur 3000 ~ 5000, frékuénsi ngaropéa parah ogé dikiringan, sahingga ngahemat biaya pangropéa. Dina waktos anu sami, lampu tradisional emas mah dimimitian dina 30 menit kanggo malikan deui lampu upami anu ngahaja leungiteun kakawasaan listrik. Lampu LED tiasa dihurungkeun sareng dina, lengkep ngahindari masalah kendali lila anu disababkeun ku gagal listrik.Tilu presayan brackes resakas, adat panggancangna, paruyunan horisalan sareng advelment horisas tiasa disegat, ku warna écés nyusul jantung.Sababaraha metodeu instalasiÉta cocog pikeun kontraktor olahraga anu ageung, restor ski, kursus golf, kursusonal kuda, kursus pelatihan kuda sareng tempat-tempat, sareng sampurna tawis nagara sareng di luar negeri sareng karya masa barah di bumi sareng luar negeri.Dinten, sareng écutan sacara sateuacana, frasa paporangan parantos janten faktor penting mangaruhan presentasi anu sampurna tina sagala jinis kajadian rapicendour. Nalika Patione Pasar Balapan Balapan Terakhir, Ming Feng Feng bakal neruskeun promosikeun R& D sareng inovasi produk pencahihan pengecat, bertiv ngadamel nyiptakeun racun énergi panyadia sareng efisien anu pikaresepeun, sareng ngadamel usaha anu hustus kanggo pamekaran fokus homechours
Rakem Ruangan Jepang
Rakem Ruangan Jepang
Langsung Téknologi diétang nganggo lampu triproof kami anu nyaangan 150lm / w, éta lampu anu pantes pikeun diterapkeun kana freerrabiles saluhureun 60-taun.Samentara éta, MF masihan tabung smart sareng solusi senscowave pikeun parkir ogé.Kudasan parkir jero taneuh: Lampu parkir Jewicart Wondergetund taneuh goréng, sareng masalah pencahayaan parantos nyéwa sareng pangguna, utamina dina aspék ieu:1. Garasi jero taneuh mangrupikeun tempat anu poék. Upami teu aya cahaya dina waktosna, kacilakaan gampang kajadian. Leuwih ti éta aliran jalma leutik pisan, anu sering nyayogikeun kaayaan anu pikaresepeun pikeun samasipinals sareng lokasi kaamanan anu lemah.2. Cahaya mahal. Kerja Garasi Garasi Showing peryogi 24 jam damel, sareng biaya listrik taunan lumayan lumayan.3. Jumlah lampu garasi ageung, sareng pamesahan ngagantian sareng pangropéa ageung, anu mangrupikeun kasusah di manajemén harta.Kaayaan ayeuna sateuacan transformasiTabung lampu gagik caler kalayan suksés nyusahkeun kontradangan antara lampu konstan jalanan taneuh pencelikan sareng daya aman, sareng efisi cara nyimpen sakitar 85%. Lampu garasi cerdas anu tiasa dianggo dina parobihan garasi:Lalaunan indkrow Gringve indgger Lal Lak RockT ngagunakeun prinsip Dopper pikeun ngirimkeun sinyal gelombang épéktip. Saatos program idéntifikasi sarta ngolah, sinyal sareng dinasi listrik babarengan rentang formage kakuatan kakuatan lampu sareng otomatis incty. Lampu garasi tiasa ngadeteksi lingkungan éléktromagnét atanapi otomatis nyaluyukeun kaayaan damel.Lampu LED LED LEDKarangan damel microwave Radl Led Led LED:Nalika batur atanapi kendaraan ngalih, lampu aréa Rohar pangsaéna 100% pinuh ku, kakuatan damel nyaéta 18W, sareng kacaangan anuas dua kali tina lampu frorores 40w fluores. Nalika ngantunkeun pintonan sareng kendaraan, saatosna telat 25 ± 5 detik, lampu sungut ROTAR bakal langkung otomatis 3W, sareng kakuatan anu saé henteu langkung. 5W. Kekétna nalika rada caang tiasa nyumponan kabutuhan kaamanan, ngawawai sareng pencahyaan. Upami batur atanapi mobil parantos pindah di daérah ieu, lampu induksi di daérah ieu salawasna 100%. Skawasan Streve garasi cahaya pelaut langsung nyertakeun 360 derajat handapeun lampu, sareng jarak sensment nyaéta 6-8m. Nyaéta, daérah sareng radius 6-8 méter sareng jalma sareng kendaraan salaku pusat bunderan anu paling terang.Diagram skématik induksi radarKauntungan gelar microwave radgar ledar ledar Litar1. Sampurna ngabantuan barang-barang anu otomatis sapertos jalma sareng kendaraan, sareng nyayogikeun cahaya anu cocog sareng waktos anu diperyogikeun. Jalma sareng mobilna sumping sareng angkat sadayana terang, jalma sareng mobil langkung enteng, sacara otomatis bobo, pilih lampu anu henteu leres, sareng robih lampu anu panjang "dina kaayaanana.2. Pasini Laros sumber dina lampu rockét Robar Indupikzasi pangunjutan Bawang lampu LED: Hirup jasa anu panjang sareng konsistén anu gampang sareng kadali gampang. Éta nyegah kaleresan lampu biasa: Teu aya gagal anu disababkeun ku suhu luhur anu terus-terusan mesen gancang ngiringan investasi manual, sareng mobil gantian panjang, sareng Outtra panjang hirup, sareng Otrtra Layanan induksi mawa genah hébat.
Proyék cahaya Afrika Kidul
Proyék cahaya Afrika Kidul
Pabrik pabrik cahaya matah deviner bérés proyek di Afrika Soutalus kanggo lampu stadion balay, nasabah ditingali ku jalan anu dikandung sacara signifikan.Dumasar kana jalma anu ngurus proyék peningkepan sareng rekonstruksi stadion tina pusat olahraga Johesburg (kaulinan rumah tangga), sanggok pangwangunan debugkeun, anu diwangun deui tés. Saatos sistem angkat anu sanés dina dinten siang dina 23 Juni, sadaya dalapan lampu lebet tabuh 6:30 pm dina Stadiard Oldynpic JohanMabik Stadion tengah olahraga dilengkepan dalapan "Mac Big" Beureum kutub, masing-masing 53 méter (51 méter 50 mon. Létélkeun atos sehes taun ieu, sareng unggal set lampu sareng wancarna beuratna 4 ton, volume kakirangan diing di nagara.
Solusi lampu Kanada
Solusi lampu Kanada
proyék pasar Kanada Super ieu réngsé dina taun 2016, proyék butuh panon super catching pangaruh lampu dina urutan pikeun narik perhatian leuwih klien nalika ulah balanja ... mun bisa terus.Jeung popularitas industri Internet, pikeun usaha supermarket, éta duanana hiji kasempetan jeung tangtangan. Kocap kacarita yén dina satengah mimiti 2016, aya teu loba usaha supermarket achieving pertumbuhan ganda di sharing jeung kauntungan. Ku sabab eta hal penting pikeun minuhan kaperluan Grup konsumen béda kalayan modél bisnis differentiated, sarta kualitas sarta pangalaman supermarket oge leuwih penting.Cahaya nyaéta salah sahiji bagian utama supermarket pikeun ngaronjatkeun kualitas jeung ngaronjatkeun rasa pangalaman. Supermarket cahaya perlu lampu na ngiuhan. Lumrah cocog lampu na sahadé bisa ngaronjatkeun pangalaman para nasabah 'sarta ningkatkeun kanyamanan; Ming Feng cahaya nyadiakeun cahaya solusi pikeun supermarket béda kalawan istimewa sorangan, nu bisa ngaronjatkeun rasa barang ditampilkeun, ningkatkeun kakuatan purchasing sarta ngaronjatkeun pangaruh sakabéh supermarket.Supermarket cahaya umumna dibagi kana tilu kategori di handap ieuSajajar lampu lawon: eta tiasa nyadiakeun cahaya alus keur barang dina rak nu; Laju utilization cahaya nyaéta luhur, tapi rohangan katerangan tur uniformity kirang, nu teu cocog keur adjustment sirah tihang.lampu distribution nangtung: eta tiasa nyadiakeun cahaya alus dina spasi toko, kalawan uniformity tinggi, tapi cahaya anu tunggal, tanpa rasa hirarki, sarta katerangan komoditi anu cukuplampu komposit nangtung: eta tiasa nyadiakeun cahaya alus dina spasi toko, kalawan uniformity tinggi, rasa kuat tingkat cahaya, katerangan komoditi tinggi, tapi perhatian kudu dibayar ka sorotan.perhatian para nasabah 'téh leuwih gampang jadi katarik ku wewengkon kalayan atmosfer cahaya alus. Ngan dina lingkungan nu poék maranéhna bisa nempo wewengkon caang. Dina prosés desain cahaya sakabéhna hasil butik supermarket hirup, sakabeh cahaya anu kenop. Sanggeus nangtukeun hubungan antara cahaya sareng ngiuhan, kontrol cahaya janten hal penting. Lokasi jeung pamasangan lampu kudu mikirkeun genah tina instalasi tur diropéa, replicability jeung kontrol sorotan dina waktos anu sareng. Pikeun métode tampilan béda, lampu cahaya kedah alesan loyog jadi.
Hayu Urang Ngobrol
Punten Tinggalkeun Kontak Anjeun Di dieu sahingga Insinyur Penjualan Kami bakal aya dina jasa Anjeun pas
Gantelkeun: