Sistemi i prodhimit të MF është i Çertifikuar ISO9001, Na telefononi në

+ 86-159-1774-9118
Çmimi i fabrikës-Cilësia ISO
LEXO MË SHUMË
PSE MF?
1. Ndriçimi Mingfeng ka një pajisje gjithëpërfshirëse të dritave LED për sa i përket sistemit të inspektimit të cilësisë, sistemi MF bën punën para prodhimit, procesit të prodhimit dhe sistemit të rreptë të inspektimit sipas AQL pas prodhimit. Të gjitha dritat LED MF marrin provë 100% dhe provë djegieje pa ndalur nga 48 në 72 orë.2. Si prodhues profesional i dritave LED me 15 vjet përvojë në drejtim të dizajnit, prodhimit dhe rigjenerimit, fabrika jonë specializohet në ndriçimin me shumicë dhe produkti ynë standard ofron një periudhë garancie prej 5 vjetësh, disa produkte evan sigurojnë një periudhë garancie prej 10 vite me kusht që i nënshtrohen projektit
& nevojat e klientit. Koha e pritjes për mostrën është 1 javë, dhe 2 javë për porosinë me shumicë.3. Strategjia jonë e fabrikës është që ne të mos përfshijmë tregtarët me shumicë, shpërndarës, tregtarë dhe palë të tjera të treta, si rezultat, Ming Feng Lighting Co, Ltd, si një prodhues profesionist ka një avantazh të madh mbi koston / cilësinë / performancën. Të gjitha produktet dërgohen direkt nga fabrika e MF.4. Ming Feng Lighting Co, Ltd, ka një grup inxhinierësh të talentuar në R& D, dhe një inxhinier profesional ndërkombëtar i shitjeve për të siguruar komunikimin pa probleme, MF siguron shërbime të dizajnit të ndriçimit LED për klientët tanë të vlerësuar. Në varësi të projekteve të klientit tonë, ekipi ynë inxhinier ofron sugjerime të linjës së produktit, bën llogaritjet e dritës në aspektin e Roi (Riparimi i Investimit) sipas vizatimeve të skicës së projektit dhe ROI si planet e kursimit të energjisë për të ulur kostot e ndriçimit dhe për të siguruar që ndriçimi kthimet e investimeve janë më pak se 1.5 vjet (në disa raste, investimi në ndriçim mund të kthehet brenda 1 viti në varësi të kushteve të projektit).
 • Çmimi i fabrikës
  Pa ndonjë njeri të mesëm, Ju merrni çmimin e fabrikës DREJTSISHT nga MF. Klientët janë gjithmonë në pozicionin më të mirë në tregun lokal duke punuar me fabrikën tonë.
 • Cilësia ISO
  I gjithë produkti prodhohet 100% nën sistemin ISO, të gjitha llojet e makinave inteligjente sigurojnë standardin e cilësisë 200% të ekzekutuar mirë. Sistemi i kontrollit të cilësisë vlerëson punën e tyre si të çmojnë sytë e tyre.
 • Koha efikase
  1 javë për porosinë e mostrës.
  2 javë për porosinë me shumicë.
  3 javë për artikullin e personalizuar.
 • Garanci
  5 vjet për dritat LED në natyrë
  10 vjet për dritën LED në natyrë (me kusht)
  Garancia është garanci.
  Asnjë budallallëk.
Ne kemi prodhuar dritë për më shumë se 10 vjet
LEXO MË SHUMË
Dritat e Brendshme LED
1.Drita e Panelit LED 2.Drita e Ulur e Ndriçuar 3.Drita e Ndriçimit LED 4.Drita e Ndriçimit LED 5.Drita e Dritës së Lartë të Gjirit 6.Drita e Gjurmës LED
7.Drita e Tavanit LED 8.Drita e Murit LEED 9.Drita lineare LED 10.Drita e spotit LED

Drita e jashtme LED
1.Drita e Përmbytjes LED 2.Drita e Lartë e Mastrit LED 3.Drita e Stadiumit LED 4.Drita e Rrugës LED 5.Drita e Kopshtit LED
6. Drita e Mbrojtjes së Shpërthimit LED. 7. Drita e Lartësimit të Murit LED 8.Drita e Mbulesës LED 9.Drita e tunelit LED 10.Drita e spotit LED
Eko LED dritë përmbytje
Eko LED dritë përmbytje
Eko LED Lehta e përmbytjes është projektuar për urë, zonë minerare, sport industriale dhe port detar. Kjo familje është në cilësi dhe performancë super me ndihmën e dizajnit të shquar dhe komponentëve të klasit botëror, 5 vjet garanci si gjithmonë.1. Klasifikimi i llambave të projektimit të udhëhequr:① Rotacioni dhe simetriLlamba miraton një reflektor rotacionalisht simetrik, dhe boshti i simetrisë së burimit të dritës me shpërndarje të lehta të lehta simetrike është instaluar përgjatë boshtit të reflektorit; Kurba isointensiteti i llambave të tilla është koncentrik.Kur ky lloj i llambës së projektimit ndriçohet nga një llambë e vetme, një vend eliptik është marrë në sipërfaqen e ndriçuar, dhe ndriçimi është i pabarabartë; Megjithatë, kur ndriçimi me shumë llambë, spote të lehta janë mbivendosur në njëri-tjetrin, të cilat mund të prodhojnë efekt të kënaqshëm të ndriçimit. Për shembull, qindra llambat e projektimit të rrafshëta simetrike përdoren zakonisht në stadiume, të cilat janë të instaluara në kullat e larta rreth stadiumit për të marrë ndriçim të lartë dhe efekte të ndriçimit të uniformitetit të lartë.② Dy forma planore simetrikeKurba isointensiteti i këtij lloji të llambës së projektimit ka dy aeroplanë simetrik. Shumica e llambave miratojnë reflektor simetrik cilindrik, dhe burimi i dritës lineare është instaluar përgjatë boshtit cilindrik.③ Një rresht i aeroplanit simetrikKurba e eksitimit të llambës ka vetëm një aeroplan simetrik. Llambat duhet të bëhen nga reflektorët cilindrik asimetrikë ose reflektorë cilindrikikë simetrik plus rrjetet për të kufizuar dritën * tipike është shpërndarja e lehtë e shpërndarjes së dritës së rikthyer. Ky lloj i shpërndarjes së intensitetit të dritës mund të marrë një shpërndarje të kënaqshme të ndriçimit me një llambë të vetme.④ formë asimetrikeKurba isointensiteti i llambave të tilla nuk ka aeroplan simetrik. Kryesisht adopton llambat e përziera të lehta me lloje të ndryshme të burimeve të lehta me dallime të mëdha në shpërndarjen e intensitetit të dritës dhe llambat speciale të dizajnuara sipas kërkesave specifike të ndriçimit të vendit të përdorimit.2. Karakteristikat e llambës së projektimit LED:Shumica e llambave të projektimit të udhëhequr përdorin LED të fuqisë së lartë (secili element LED do të pajiset me një lente me efikasitet të lartë të bërë nga PMMA, e cila kryesisht përdoret për të shpërndarë dritën e emetuar nga LED, që është, optikë e mesme); Disa kompani zgjedhin 3W ose edhe fuqi më të lartë të udhëhequr për shkak të teknologjisë së mirë të shpërndarjes së nxehtësisë. Llamba e projektimit LED është e përshtatshme për raste të mëdha, ndërtesa dhe ndriçim të tjerë.
Si funksionon MF Lab?
Si funksionon MF Lab?
Produktet e ndriçimit LED janë të lidhura ngushtë me sigurinë personale të konsumatorëve.Ne duhet të forcojmë studimin dhe hulumtimin e ligjeve dhe rregulloreve të huaja, të kontrollojë në mënyrë rigoroze cilësinë e produkteve LED dhe të eliminojmë rreziqet potenciale të rrjedhjes;Forcimi i bashkëpunimit me institucionet e testimit të palëve të treta dhe prodhuesit e pajisjeve të testimit profesional, ndjekin cilësinë e të gjitha lidhjeve të prodhimit të produkteve,dhe të monitorojë të gjithë procesin nga dizajni i produktit, prodhimi, procesi kyç, zbulimi i parë i artikullit në inspektimin e marrjes së mostrave të produktit.Ndërmarrjet LED duhet t'i kushtojnë më shumë vëmendje cilësisë së produktit dhe nuk duhet të humbasin mundësinë e zhvillimit për shkak të problemeve të cilësisë. Si një ndërmarrje e ndriçimit ose furnizuesit mbështetës të pajisjeve, këto pajisje ose skema testimi duhet të kuptohen!
Si MF bën bashkim
Si MF bën bashkim
Ming Feng më të mirë se si ne bëjmë furnizues bashkim, certifikatë universale mundësojnë produktin tonë depërtimit të tregut botëror lirisht, klienti mund të importojë nga fabrika e MF me ritëm të madh lehtësi.Makina është përdorur për të realizuar saldimin sipërfaqësor të mediave të ndryshme, e cila është një proces i ndryshimit fizik. Së pari, fundi i kokës së telit të arit duhet të trajtohet për të formuar një sferë (MF përdor presion negativ elektronik të lartë për të formuar një sferë), dhe sipërfaqja metalike e ngjitur do të nxehet së pari; Pastaj, nën veprimin e përbashkët të kohës dhe presionit, topi i arit prodhon deformim plastike në sipërfaqen e saldimit metalik, në mënyrë që të dy mediat të mund të arrijnë kontakt të besueshëm, dhe përmes dridhjeve të fërkimit tejzanor, lidhja metalike është formuar në mes të dy atomeve metalike Nën veprimin e afinitetit atomik, në mënyrë që të realizosh saldimin e plumbit të telit të arit. MF Gold Wire Wire Saldim është superiore ndaj saldimit të telave të aluminit të silikonit në performancën elektrike dhe aplikimin mjedisor, megjithatë, sepse saldimi me metal të çmuar duhet të nxehet, gamën e aplikimit është relativisht e ngushtë.
Si MF bën piktura?
Si MF bën piktura?
Cili është procesi i bojës së veshjes me pluhur?1, procesi i pjekjes së bojës, procesi i pjekjes së bojës për shumë njerëz mendojnë se pjekja e bojës është një trajtim i procesit, në fakt, nuk mund të gabohet. Në praktikë, pjekja e bojës mund të thuhet të jetë edhe një shtresë dhe një proces. Procesi i detajuar i pjekjes së bojës është si më poshtë: Çdo bojë kohore është aplikuar në substrate, ajo është dërguar në dhomën e pjekjes së temperaturës pa pluhur për trajtimin e tharjes, e cila përsëritet tre herë, katër herë ose më shumë.2, procesi i pjekjes së bojës Paint Dhoma e pjekjes Pjekje Dhoma e pjekjes është një lloj pajisje industriale. Struktura e saj miraton strukturën e asamblesë. Trupi i dhomës përbëhet nga izolimi termik i fëmijëve dhe nënës dhe pllakat plastike të spërkatjes, e cila ka vulosje të mirë dhe performancë izoluese termike. Ka një derë pune në anën e dhomës për të lehtësuar qasjen e stafit. Gjithashtu është e pajisur me një derë alumini të lidhur aliazh, dhe bërthama e derës është e pajisur me dritare vëzhgimi. Funksioni i tij kryesor është të kryejë procesin e pjekjes së bojës.3, së fundi, në mënyrë të përsëritur llak abetare për 3-5 herë. Pas çdo spërkatje, polish bojë pjekje me leckë letër zmerile dhe gërryes. Pas pikturës, prekni sipërfaqen e llambës së pjekjes me dorën tuaj për të parë nëse ka grimca dhe flluska të pluhurit. Sipërfaqja e llambave të pjekjes së bojës duhet të jetë e sheshtë dhe e butë pa grimca dhe asnjë ndjenjë jonormale.4, procesin e pjekjes së bojës, llak 1-3 herë me bojë të ndritshme të përfundojë, dhe pastaj piqni në temperaturë të lartë për të ngurtësuar shtresën e bojës. Pas kësaj, prekni me një objekt të vështirë. Sipërfaqja e pjekjes së bojës duhet të jetë e lirë nga çarje, filmi serioz bojë bie, lëkura e bardhë që bie jashtë dhe anomalitë e tjera, dhe filmi i pjekjes së bojës nuk do të dëmtohet qartë.
Historia jonë
LEXO MË SHUMË
Ndriçimi Co Ming Feng, Ltd
Mingfeng Lighting Co, Ltd është një prodhues i Ndriçimit LED i themeluar në 2006.
Linja jonë e produkteve përfshin dritat LED të mbjelljes, dritat LED, dritat LED tavan industriale, dritat LED panel dhe dritat e brendshme LED të papërshkueshme nga uji. Produktet tona përdoren gjerësisht në sistemet e ndriçimit në shkallë të gjerë të përdorura në ferma të mëdha, fabrika, shkolla, ura, tunele, porte, aeroporte dhe shumë aplikacione të tjera. Mingfeng është e specializuar në shitjen me shumicë të ndriçimit me cilësi të lartë. Mirë se vini të vizitoni fabrikën tonë.
 • 2006
  Themelimi i Kompanisë
 • 180
  Artikujt e dritave LED
 • 132
  Vend i shërbyer
 • 540
  Projektet
Rastet e Suksesshme
LEXO MË SHUMË
Ngjarje e Vertete
Projekti i dritës së kalit të Francës
Projekti i dritës së kalit të Francës
MF Drita e përmbytjes është një artikull i përsosur për të ndriçuar dritën e kalit, klienti nga Franca i pëlqen shumë llambë tonë, drita e cilësisë gjatë natës të bëjë kalin e tyre të gëzojnë jetën gjatë gjithë ditës.Racecourse duhet të jetë e pajisur me dritë të përshtatshme për rrugën përpara të kalit, sepse një herë dritat tundin sytë e kalit, ajo do të ndryshojë temperamentin e kalit dhe do të rrisë rrezikun e njerëzve në shpinë të kalit, kështu që ju duhet të keni kërkesa të veçanta për të Këndi i ndriçimit.Ming Feng Family Seria Familjare LED llambat e stadiumit mund të zëvendësojnë llambat e halide metalike me të njëjtën fuqi në një raport prej 1: 2, duke kursyer energji me më shumë se 60%, dhe duke reduktuar konsumin e sistemit të shpërndarjes dhe materialeve ndihmëse të instalimit; Jeta e shërbimit mund të arrijë më shumë se 60000 orë dhe garancia është 10 vjet. Krahasuar me burimin e dritës së karburantit metalik me një jetë mesatare prej 3000 ~ 5000 orësh, frekuenca e mirëmbajtjes së llambës është e reduktuar në masë të madhe, në mënyrë që të ruajë koston e mirëmbajtjes. Në të njëjtën kohë, llambë halopgjen tradicionale ari fillon për një kohë të gjatë, dhe zgjat 30 minuta për të rivendosur ndriçimin nëse vendi humbet aksidentalisht pushtetin dhe rikthen furnizimin me energji elektrike. Llambat LED mund të aktivizohen dhe më tej, duke shmangur plotësisht problemin e ndërprerjes së lojërave të gjata të shkaktuara nga dështimi i aksidentaleve.Dizajni i rradhës i rradhës tre dimensional, rregullimi fleksibël, rregullimi horizontal dhe vertikal mund të realizohet, me shkallë të qartë, drita ndjek zemrën.Metoda të shumta të instalimitAi është i përshtatshëm për vende të mëdha sportive, vendpushime të skive, kurse golfi, kurse garash kalë, kurse të trajnimit të kuajve dhe vende të tjera, dhe në mënyrë të përkryer plotëson nevojat e transmetimit HD të ngjarjeve brenda dhe jashtë vendit.Sot, me rritjen graduale të lëvizjes kombëtare, ndriçimi i hipurisë është bërë një faktor i rëndësishëm që ndikon në paraqitjen e përsosur të të gjitha llojeve të ngjarjeve të hipurisë. Si pionier i tregut të ndriçimit të hipodromit të lartë, Ming Feng Ndriçimi do të vazhdojë të promovojë r& D dhe inovacionin e produkteve të ndriçimit të Racecourse LED, të përpiqen për të krijuar ndriçim të kursimit të energjisë dhe efikas të racekursit, dhe për të bërë përpjekje të vazhdueshme për zhvillimin e industrisë së ndriçimit të hipurisë
Bodrum Parking Japoni
Bodrum Parking Japoni
Japonia e parkimit përdor dritën tonë të triproof që ndriçon 150lm / w, është një llambë ideale për të nënvlerësuar 2x58w fluoresht llambë fluoresht, ai kursen më shumë se 60% faturën e elektricitetit, por rritja e luksit, ajo bën drives shofer më të sigurt kur parkimi nën bodrum.Ndërkohë, MF ofrojnë tub të zgjuar me zgjidhje sensor me mikrovalë për parkim.Situata aktuale e parkingut nëntokësor: Ndriçimi i parkingut nëntokësor është i varfër, dhe problemi i ndriçimit ka qenë i hutuar zhvilluesit dhe përdoruesit, kryesisht në aspektet e mëposhtme:1. Garazhi nëntokësor është një vend shumë i errët. Nëse nuk ka dritë në kohë, aksidentet janë të lehta për t'u ndodhur. Për më tepër, rrjedha e njerëzve është shumë e vogël, e cila shpesh ofron kushte të favorshme për kriminelët dhe është një zonë e dobët e menaxhimit të sigurisë.2. Ndriçimi është i shtrenjtë. Ndriçimi i përgjithshëm i garazhit ka nevojë për 24 orë punë, dhe ngarkesa vjetore e energjisë elektrike është e konsiderueshme.3. Numri i dritave të garazhit është i madh, dhe ngarkesa e punës së zëvendësimit dhe mirëmbajtjes është e madhe, e cila është një vështirësi në menaxhimin e pronës.Situata aktuale para transformimitTubi i ndriçimit inteligjent të udhëhequr zgjidh me sukses kontradiktën midis ndriçimit të vazhdueshëm të ndriçimit të garazhit nëntokësor dhe kursimit të energjisë, dhe efikasiteti i kursimit të energjisë është deri në rreth 85%. LED llambë inteligjente garazh të përdorur në transformimin e ndriçimit të garazhit:Mikrovalë Radar Induksioni LED Llambë Radar Induksioni përdor parimin Doppler për të transmetuar sinjal me mikrovalë me frekuencë të lartë. Pas identifikimit dhe përpunimit inteligjent të programit, sinjali dhe furnizimi me energji elektrike së bashku formojnë furnizimin me energji radar me mikrovalë të furnizimit me energji elektrike dhe automatikisht induksion. Llamba e garazhit mund të zbulojë në mënyrë inteligjente mjedisin elektromagnetik përreth dhe automatikisht rregullon shtetin e punës.Llambë LED radar LEDKarakteristikat e punës së microvave radar Induction LED llambë:Kur dikush ose automjeti lëviz, llamba e garazhit të radarit është 100% plotësisht, fuqia e punës është 18W, dhe shkëlqimi është dy herë më i lartë se 40W llambë fluoreshente. Kur qëndrimi i këmbësorëve dhe automjetit, pas një vonese prej 25 ± 5 sekondash, llamba e induksionit të radarëve automatikisht do të kalojë në shtetin pak të ndritshëm prej 20% shkëlqim të plotë, fuqia punuese është vetëm 3W dhe fuqia e përgjithshme e punës mesatare nuk tejkalon 5w. Ndriçimi kur është pak i ndritshëm mund të plotësojë plotësisht nevojat e sigurisë, monitorimit dhe ndriçimit. Nëse dikush ose makinë ka lëvizur në këtë fushë, llamba e induksionit në këtë fushë është gjithmonë 100% në. Zona e ndenjëse e ndarjes së radarit mbulon 360 gradë nën dritën dhe distanca e ndjeshme është 6-8m. Kjo është, zonat me një rreze prej 6-8 metra me njerëzit dhe automjetet si qendra e rrethit janë më të ndritët.Diagrami skematik i Induksionit të RadaritAvantazhet e induksionit të radarëve me mikrovalë LED llambë Induksioni Radar1. Konsideroni automatikisht objektet që lëvizin si njerëzit dhe automjetet, dhe sigurojnë ndriçim të përshtatshëm dhe në kohë siç kërkohet. Njerëzit dhe makinat vijnë dhe shkojnë të gjithë të ndritshme, njerëzit dhe makinat shkojnë në dritë pak, automatikisht të fle, të heqin ndriçimin e pavlefshëm dhe të ndryshojnë plotësisht ndriçimin e ndriçimit të të gjitha motit gjatë 24 orëve të fundit.2. Zbatimi i burimit të dritës LED në llambën e induksionit të radarëve publikon avantazhet e rruaza LED llambë: jeta e gjatë e shërbimit, efikasitet të lartë të shkëlqyeshëm, vëllim të vogël dhe kontroll të lehtë. Ajo shmang disavantazhet e llambave të zakonshme: nuk ka dështim të lehtë të shkaktuar nga temperatura e vazhdueshme e lartë, përfitimi i efikasitetit të lartë të kursimit të energjisë mund të mbulojë shpejt investimet e larta, jetën e shërbimit ultra të gjatë, të kursejë shumë shpenzime të mirëmbajtjes manuale dhe zëvendësimin dhe automatikisht induksioni sjell lehtësi të madhe.
Projekti i Shkëlqimit të Stadiumit të Afrikës së Jugut
Projekti i Shkëlqimit të Stadiumit të Afrikës së Jugut
Ming Feng Fabrika e Ndriçimit Fabrika e suksesshme përfundoi projektin në Afrikën e Jugut për dritën e stadiumit të futbollit, klienti është zëvendësuar duke parë se çfarë ka ndryshuar krahasuar me llambat e vjetra, ai kursen në mënyrë të konsiderueshme faturën e energjisë elektrike.Sipas personit përgjegjës për projektin e përmirësimit dhe rindërtimit të stadiumit të Qendrës Sportive të Johanesburgut (lojërat e brendshme), në mbrëmjen e 22 qershorit, partia e ndërtimit debugoi sistemin e ngritjes së tetë shtyllave të lehta, nga të cilat dy dritat ishin për të provë. Pas një sistemi tjetër të ngritjes debugging gjatë ditës më 23 qershor, të gjitha tetë dritat ishin në orën 18:30 më 23 qershor. Ndryshe nga instalimi i llambave të ndriçimit në stadiumin kryesor të Qendrës Sportive Olimpike Johanesburg në një garë të lartë prej 40 metrash, Stadiumi i qendrës sportive është e pajisur me tetë shtylla llambë "Big Mac", çdo 53 metra e lartë (51 metra e trupit poleg, plus 2 metra të shufrës së rrufeve), peshon 19 ton. Heqja u përfundua në maj të këtij viti, dhe çdo grup llambë dhe kornizë llambë peshon 4 ton, një vëllim i tillë prej 8 heqja e dritës së ndriçimit të sporteve me definicion të lartë është i rrallë në vend.
Zgjidhja e dritës së tregut të Kanadasë
Zgjidhja e dritës së tregut të Kanadasë
Projekti i Kanadasë Super Market u përfundua në vitin 2016, projekti kërkon një efekt super që kapin dritë në mënyrë që të tërheqë vëmendjen më shumë të klientit kur të blejë ... për të vazhduar.Me popullaritetin e industrisë së internetit, për ndërmarrjet e supermarketeve, është një mundësi dhe një sfidë. Është raportuar se në gjysmën e parë të vitit 2016, nuk kishte shumë ndërmarrje supermarketi që arrijnë rritje të dyfishtë të të ardhurave dhe fitimit. Prandaj, është veçanërisht e rëndësishme të plotësohen nevojat e grupeve të ndryshme të konsumatorëve me një model biznesi të diferencuar, dhe cilësia dhe përvoja e supermarketeve janë gjithashtu më të rëndësishme.Ndriçimi është një nga pjesët kryesore të supermarketit për të përmirësuar cilësinë dhe për të rritur ndjenjën e përvojës. Ndriçimi i supermarketeve ka nevojë për dritë dhe hije. Ndeshja e arsyeshme e dritës dhe hije mund të përmirësojnë përvojën e klientëve dhe të përmirësojnë rehati; Ming Feng Ndriçimi ofron zgjidhje të ndriçimit për supermarkete të ndryshme me specialitetin e vet, i cili mund të përmirësojë shijen e mallrave të shfaqura, të rrisë fuqinë blerëse dhe të përmirësojë efektin e përgjithshëm të supermarketeve.Ndriçimi i supermarketeve përgjithësisht ndahet në tre kategoritë e mëposhtmeLlambë paralele: mund të ofrojë ndriçim të mirë për mallrat në raft; Shkalla e shfrytëzimit të ndriçimit është e lartë, por ndriçimi i hapësirës dhe uniformiteti janë të varfër, gjë që nuk është e përshtatshme për rregullimin e kokës së grumbullit.Llambë e shpërndarjes vertikale: Mund të ofrojë ndriçim të mirë në hapësirën e dyqanit, me uniformitet të lartë, por ndriçimi është i vetëm, pa një ndjenjë hierarkie dhe ndriçimi i mallrave është i pamjaftueshëmLlambë e përbërë vertikale: Mund të ofrojë ndriçim të mirë në hapësirën e dyqanit, me uniformitet të lartë, ndjenjë të fortë të nivelit të ndriçimit, ndriçimit të lartë të mallrave, por vëmendja duhet t'i kushtohet shkëlqim.Vëmendja e klientëve ka më shumë gjasa të tërhiqet nga zonat me atmosferë të mirë të ndriçimit. Vetëm në një mjedis të errët mund të shohin zona të ndritshme. Në të gjithë procesin e dizajnit të ndriçimit të supermarketit të jetës Boutique, të gjithë ndriçimin është çelësi. Pas përcaktimit të marrëdhënies midis dritës dhe hijes, kontrolli i ndriçimit bëhet veçanërisht i rëndësishëm. Vendndodhja dhe instalimi i llambave duhet të marrin në konsideratë lehtësinë e instalimit dhe mirëmbajtjes, përsëritjes dhe kontrollit të glare në të njëjtën kohë. Për metoda të ndryshme të ekranit, llambat e ndriçimit duhet të përputhen në mënyrë të arsyeshme.
Le te bisedojme
Ju lutemi Lini Kontaktin Këtu në mënyrë që Inxhinieri ynë i Shitjeve të jetë së shpejti në shërbimin tuaj
Shtojcë: