Системот за производство на MF е сертифициран ISO9001, јавете ни се на

+ 86-159-1774-9118
Фабричка цена-Квалитет на ISO
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ЗОШТО МФ?
1. Mingfeng осветлувањето има сеопфатни LED светлосни тела во однос на системот за проверка на квалитетот, системот MF ја извршува работата пред производството, процесот на производство и строгиот систем за проверка според AQL по производството. Сите MF LED светла вклучуваат тестирање 100% и тест за горење без застој од 48 до 72 часа.2. Како професионален производител на ЛЕД светла со 15 годишно искуство во однос на дизајнот, производството и реинженерингот, нашата фабрика е специјализирана за големо осветлување предводена од осветлување, а нашиот стандарден производ нуди гарантен период од 5 години, некои производи еван обезбедуваат гарантен период од 10 години години условно предмет на проектот
& потребите на клиентот. Времето за водење на примерокот е 1 недела и 2 недели за нарачка на големо.3. Нашата фабричка стратегија е да не вклучуваме трговци на големо, дистрибутери, трговци и други трети лица, како резултат на тоа, Минг Фенг Осветлување копродукции, Ltd, како професионален производител има голема предност врз трошоците / квалитетот / перформансите. Сите производи се испраќаат директно од фабриката за МФ.4. Минг Фенг Осветлување копродукции, Ltd има група талентирани инженери во Р.& Д, и професионални инженери за меѓународна продажба за непречена комуникација, МФ обезбедува услуги за дизајнирање на LED осветлување на нашите ценети клиенти. Предмет на проектите на нашиот клиент, нашиот инженерски тим нуди предлози за производна линија, прави лесни пресметки во однос на рентабилност (поврат на инвестиции) според цртежи на скици на проекти и рентабилност како обезбедување планови за заштеда на енергија за намалување на трошоците за осветлување и осигурување дека осветлувањето враќањето на инвестицијата е помалку од 1,5 години (во некои случаи, инвестицијата за осветлување може да се врати во рок од 1 година, во зависност од условите на проектот).
 • Фабричка цена
  Без среден човек, фабричката цена ја добивате ДИРЕКТНО од МФ. Клиентите се секогаш во најдобра позиција на локалниот пазар работејќи со нашата фабрика.
 • Квалитет на ISO
  Целиот производ е произведен 100% под ISO систем, сите видови паметни машини обезбедуваат квалитетен стандард 200% добро извршен. Системот за проверка на квалитетот ја негува нивната работа како да ги негуваат нивните очи.
 • Ефикасно време
  1 недела за нарачка на примерок.
  2 недели за нарачка на големо.
  3 недели за прилагодена ставка.
 • Гаранција
  5 години за надворешни LED светла
  10 години за надворешно LED светло (условно)
  Гаранцијата е гаранција.
  Без срање.
Ние произведуваме светлина повеќе од 10 години
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
LED светла во затворен простор
1.ЛЕД панел светло 2.ЛЕД-светло за светло 3.ЛЕД-светло за следење 4.ЛЕД-светло за трикрофон 5.ЛЕД високо-светло 6.ЛЕД светло за песна
7.ЛЕД таванско светло 8.ЛЕД Wallидно светло 9.ЛЕД Линеарно светло 10.ЛЕД светлосно светло

LED светло на отворено
1.ЛЕД Светло за поплавување 2.ЛЕД високо светло за јарбол 3.ЛЕД светло за стадион 4.ЛЕД улично светло 5.ЛЕД светло за градина
6. LED светло за докажување на експлозија. 7. ЛЕД Светло за миење Wallидови 8.ЛЕД светло за крошна 9.ЛЕД тунелско светло 10. ЛЕД светло за светло
Еко предводена од поплави
Еко предводена од поплави
Еко предводена поплава е наменета за мост, рударска област, спортски индустриски и морски порт. Ова семејство е во супер квалитет и перформанси со помош на извонредни дизајн и компоненти од светска класа, 5 години гаранција како и секогаш.1. ЛЕР Проекција Класификација:① ротација и симетријаСветилката прифаќа ротациона симетричен рефлектор, а оската на симетријата на изворот на светлина со ротациона симетрична дистрибуција на светлина е инсталиран долж оската на рефлекторот; Кривата на Isointensity на таквите светилки е концентрична.Кога овој тип на проекција светилка е осветлен со една светилка, елиптичното место се добива на осветлената површина, а осветлувањето е нееднакво; Меѓутоа, кога осветлувањето на мулти светилки, светлините се надредени едни на други, што може да произведе задоволителен ефект на осветлување. На пример, стотици ротациона симетрични проекциони светла најчесто се користат на стадионите, кои се инсталирани на високи кули околу стадионот за да се добијат високи осветлување и високи ефекти на униформност.② две симетрични рамни формиКривата на Isointensity од овој вид на проекција има две симетрични авиони. Повеќето светилки прифаќаат симетричен цилиндричен рефлектор, а линеарен извор на светлина е инсталиран долж цилиндричната оска.③ симетричен ред редКривата на изучување на светилката има само една симетрична рамнина. Светилките се изработени од асиметрични цилиндрични рефлектори или симетрични цилиндрични рефлектори плус мрежи за да се ограничи светлото * типично е остриот прекин на блокот од повлечената светлина. Овој вид дистрибуција на интензитет на светлина може да добие задоволителна дистрибуција на осветлување со една светилка.④ асиметрична форма.Кривата на Isointensity на таквите светилки нема симетрична рамнина. Тоа главно ги прифаќа мешаните светлосни светла со различни видови светлосни извори со големи разлики во дистрибуцијата на светлина и специјалните светилки дизајнирани според специфичните барања за осветлување на местото на користење.2. Карактеристики на LED проекцијата:Повеќето LED проекциони ламби користат LED од висока моќ (секој LED елемент ќе биде опремен со висока ефикасност леќа направена од PMMA, која главно се користи за дистрибуција на светлината емитирана од ЛЕР, односно секундарна оптика); Неколку компании избираат 3W или дури и повисока моќност, поради добра технологија за дисипација на топлина. LED проекцијата е погодна за големи прилики, згради и друго осветлување.
Како MF произведува LED светло за вас?
Како MF произведува LED светло за вас?
Ве молиме погледнете го погоре видеото, тоа ви кажува како MF Solement LED светло за вас. Сите прописи се под ISO9001 строго.Секоја една компонента мора да биде квалитетна проверена со QA систем пред да оди во производствена линија.Сите работници се обучени за нова светилка, а сите работници мора да обучени пред да работат во работилницата.Сите тестирање и процедура за производство се под управување со хумен-пријател.Вие добивате се најдобро од производство на MF. Видењето ви ги кажува сите детали.
Месечината улица светлина
Месечината улица светлина
Месечината улична светлина семејство е солидна дизајн патна светилка за нашиот прекрасен град, Avatange е како што следи,Бр.1Долг работен век: Како уред за емитување со цврст држава, LED има подолг работен век од другите уреди за емисија на светлина. Нејзината светлина полуживот обично може да достигне 100.000 часа.Бр.2Ниска потрошувачка на енергија: LED е нисконапонски работен уред. Затоа, под истата осветленост, потрошувачката на енергија е најмалата, што во голема мера може да ја намали потрошувачката на енергија. Напротив, со развојот на технологијата и материјалите во иднина, ќе има повисока прозрачна ефикасност. Луѓето пресметаа дека ако сите тела за осветлување во Јапонија се заменуваат со ЛЕР, може да се намалат две големи електрани, што е многу корисно за заштита на животната средина.Бр.3Брзо време на одговор: LED генерално може да одговори во десетици милисекунди, така што е брз уред, кој е надвор од дофатот на други извори на светлина.Бр.4Мала големина, мала тежина и отпор: Ова се вродени карактеристики на полупроводнички солидни уреди.
Atex Canopy Light.
Atex Canopy Light.
Минг Фенг осветлување е производство на Atex canopy светлина за апликација за бензинска пумпа повеќе од 6 години,Зошто експлозивните лед светилки се користат како извори на осветлување во специјалните индустрииСекоја индустрија има потреба од осветлување, а специјалните индустрии се построги во изборот на извори на осветлување поради нивните високи стандарди и строги барања. Со напредокот на науката и технологијата и подобрувањето на нивото на производство, LED светилки за експлозија ги замениа традиционалните светилки за осветлување веднаш штом се појавуваат. Во исто време, тие исто така станаа неопходна алатка за производство на безбедност во специјални индустрии.Кои се предностите на експлозивни светилки во бензински пумпи?Прво, LED светилка за доказ за експлозија е поефикасна. LED светилка за доказ за експлозија има помалку потрошувачка на енергија и подолг век на траење. Тоа може да го прошири работниот век на светилки и да ги зачувува трошоците. Светилките имаат висока прозрачна ефикасност, добра фокусирана и посилна функција за осветлување; Покрај тоа, LED светилка за доказ за експлозија користи извор на ладен светлина со мал сјај, што не е лесно да предизвика визуелен замор на релевантниот персонал и може ефективно да ја подобри работната ефикасност и безбедноста.Второ, експлозијата-доказ LED светла се побезбедни. Експлозијата доказ LED светилка има ниско греење, без топлина зрачење и може да биде допрено од рацете. Таа е посоодветна за индустриите со строги барања за температура. Покрај тоа, LED светилка за доказ за експлозија има предности на мал волумен и мала тежина. Таа е инкапсулирана со епоксидна смола со поголема механичка сила, може да издржи високо-сила механичко влијание и вибрации, и има ефекти од експлозија-доказ и удар.
Нашата приказна
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Осветлување Минг Фенг копродукции, ООД
Mingfeng Lighting Co., Ltd. е производител на LED осветлување основан во 2006 година.
Нашата линија на производи вклучува ЛЕД светла за садење, ЛЕД рефлектори, ЛЕР индустриски тавански светла, ЛЕД панел светла и водоотпорни ЛЕД внатрешни рефлектори. Нашите производи се користат во големи системи за осветлување што се користат во големи фарми, фабрики, училишта, мостови, тунели, пристаништа, аеродроми и многу други апликации. Mingfeng специјализира во големопродажба на високо квалитетно предводено осветлување. Добредојдовте да ја посетите нашата фабрика.
 • 2006 година
  Основање на компанија
 • 180
  Предмети за LED светла
 • 132
  Сервисирана земја
 • 540 година
  Проекти
Успешни случаи
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Вистински настан
Франција Коњ светло
Франција Коњ светло
MF Flood Light е совршена ставка за осветлување на коњ светлина, клиентот од Франција многу ја сака нашата светилка, светлото за квалитет во текот на ноќта го прави нивниот коњ да ужива во животот цел ден.Ракоредот треба да биде опремен со светла погодни за напредната рута на коњот, бидејќи откако светлата ќе ги тресат очите на коњот, тоа ќе го промени темпераментот на коњот и ќе го зголеми ризикот од луѓе на грбот на коњот, така што треба да имате посебни барања за Агол на осветлување.Минг Фенг Airforce семејна серија LED стадиони светилки може да ги замени металните халид ламби со иста моќност во сооднос 1: 2, заштеда на енергија за повеќе од 60% и намалување на потрошувачката на дистрибутивен систем и инсталација помошни материјали; Услужниот век може да достигне повеќе од 60000 часа, а гаранцијата е 10 години. Во споредба со металниот халид светилки извор со просечен работен век од само 3000 ~ 5000 часа, фреквенцијата за одржување на светилката е значително намалена, со цел да се спаси трошоците за одржување. Во исто време, традиционалната златна халогена светилка започнува долго време, и потребни се 30 минути за да се врати осветлувањето ако местото случајно ја губи моќта и го обновува напојувањето. LED светилки може да се вклучат и на целосно избегнување на проблемот на долготрајниот прекин на играта предизвикано од случајно прекин на електричната енергија.Тридимензионален ротирачки заграден дизајн, флексибилно прилагодување, хоризонтално и вертикално прилагодување може да се реализира, со јасна скала, светлината го следи срцето.Повеќе методи за инсталацијаТаа е погодна за големи спортски локации, скијачки центри, терени за голф, крошни тркачки курсеви, курсеви за обука на коњи и други места, и совршено ги исполнува HD емитувачките потреби на настаните дома и во странство.Денес, со постепениот пораст на националното движење, осветлувањето на тркачката патека стана важен фактор кој влијае на совршената презентација на сите видови на настани на трката. Како на пазарот пионер на high-end тркалање осветлување, Минг Фенг осветлување ќе продолжи да го промовираат р& Г и иновации на LED тркачки осветлување производи, се стремиме да создаде енергија за заштеда на енергија и ефикасно осветлување на трката и да направи континуирани напори за развој на индустријата за осветлување на тркачката патека
Јапонски паркинг подрум
Јапонски паркинг подрум
Јапонски подрум за паркирање го користи нашиот Tripoof Light кој го осветлува 150LM / W, тоа е идеална светилка за да се замени 2x58W флуорентна мрежа светилка, заштедува повеќе од 60% електрична енергија сметка, но зголемување на LUX ниво, тоа го прави возачот дискови побезбедно при паркирање под подрум.Во меѓувреме, MF обезбедува паметна цевка со микробранови сензор решение за паркирање, како и.Тековна состојба на подземен паркинг: Осветлувањето на подземен паркинг е сиромашно, а проблемот со осветлувањето е збунувачки програмери и корисници, главно во следните аспекти:1. Подземната гаража е многу темно место. Ако во времето нема светлина, несреќите се лесни. Покрај тоа, протокот на луѓе е многу мал, кој често обезбедува поволни услови за криминалци и е слаба област на управување со безбедноста.2. Осветлувањето е скапо. Генералното гаражно осветлување треба 24 часа работа, а годишниот трошок за електрична енергија е значително.3. Бројот на гаражни светла е голем, а обемот на работа на замена и одржување е голем, што е тешкотијата во управувањето со имотот.Тековна ситуација пред трансформацијаLED интелигентната цевка за осветлување успешно ја решава контрадикцијата помеѓу постојано осветлување на подземното гаражно осветлување и заштеда на енергија, а ефикасноста за заштеда на енергија е до околу 85%. LED интелигентна гаражна ламба се користи во трансформација на гаражни осветлување:Микробранови радар индукција LED светилка радарска индукција користи Doppler принцип за пренос на високофреквентен микробранови сигнал. По програмата Интелигентна идентификација и обработка, сигналот и напојувањето заедно формираат радар микробранова индукција гаражна ламба енергија и автоматски индукција. Гаражната ламба може интелигентно да ја открие околната електромагнетна средина и автоматски да ја прилагоди работната состојба.Радарска индукција LED светилкаРаботни карактеристики на микробранова радар индукција LED светилка:Кога некој или возило се движи, гаражата за радарски сензори е 100% целосно, работната моќ е 18W, а осветленоста е двојно поголема од 40W флуоресцентна светилка. Кога пешачката и возилото отсуство, по задоцнување од 25 ± 5 секунди, радарската индукциона светилка автоматски ќе се префрли на малку светла состојба од 20% целосна осветленост, работната моќ е само 3W, а целокупната просечна работна моќ не е надминува 5W. Осветленоста кога е малку светла, може целосно да ги задоволи потребите на безбедноста, следењето и осветлувањето. Ако некој или автомобил се движат во оваа област, индукционата светилка во оваа област е секогаш 100%. Областа за сензори за осветлување на радарот опфаќа 360 степени под светлината, а сензорирањето е 6-8м. Тоа е, областите со радиус од 6-8 метри со луѓе и возила како центар на кругот се најсветлиот.Шематски дијаграм на радарска индукцијаПредности на микробранови радар индукција LED радар индукција светилка1. Автоматски смисла подвижни предмети, како што се луѓе и возила, и обезбедуваат соодветно и навремено осветлување по потреба. Луѓето и автомобилите доаѓаат и одат на сите светли, луѓето и автомобилите одат на светлина малку, автоматски спијат, отстрануваат неважечко осветлување и целосно го менуваат сите временски услови "долга светлина" состојба на осветлување во изминатите 24 часа.2. Примената на LED извор на светлина во радарската индукција светилка ги објавува предностите на LED ламбата монистра: долг работен век, висока прозрачна ефикасност, мал волумен и лесна контрола. Ги избегнува недостатоците на обичните светилки: не постои слабост на светлина предизвикана од континуирана висока температура, високата ефикасност корист на заштеда на енергија може брзо да се опорави високата инвестиција, ултрален работен век, да заштеди многу рачно одржување и трошоци за замена, и автоматски Индукцијата носи голема погодност.
Јужна Африка стадионот светлина проект
Јужна Африка стадионот светлина проект
MING FENG Осветлување Фабрика успешен го заврши проектот во Јужна Африка за светлината на фудбалската стадион, клиентот е заменет со оглед на тоа што се промени во споредба со старите светилки, тоа значително заштедува сметка за електрична енергија.Според лицето задолжено за проектот за надградба и реконструкција на стадионот на Јоханесбургскиот спортски центар (домашни игри), вечерта на 22 јуни, градежната партија го дебагираше системот за подигнување на осум лесни столбови, од кои две светла беа вклучени две светла за тест. По уште еден дебагирање на системот за укинување во текот на денот на 23 јуни, сите осум светла беа вклучени во 18:30 часот на 23 јуни. Различни од инсталацијата на светилки за осветлување на главниот стадион на Јоханесбург Олимпискиот спортски центар на 40 метри висока Raceway, Стадионот на спортскиот центар е опремен со осум "Големи Mac" полот за подигнување на ламби, висока 53 метри (51 метри полско тело, плус 2 метри молскапска прачка), тежи 19 тони. Подигнувањето беше завршено во мај оваа година, а секој сет на светилки и рамка за светилки тежат 4 тони, таков волумен од 8 дигалки со висока дефиниција спортски електрански дизајн е редок во земјата.
Канада супер пазарно светло решение
Канада супер пазарно светло решение
Канада супер пазар проект беше завршен во 2016 година, проектот бара супер око фаќање светлосен ефект со цел да привлече повеќе клиент внимание кога ќе се направи шопинг ... да се продолжи.Со популарноста на Интернет индустријата, за супермаркет претпријатија, тоа е и можност и предизвик. Се известува дека во првата половина на 2016 година немало многу супермаркети претпријатија постигнување двоен раст во приходите и добивката. Затоа, особено е важно да се задоволат потребите на различни потрошувачки групи со диференциран бизнис модел, а квалитетот и искуството на супермаркетите исто така се поважни.Осветлување е еден од главните делови на супермаркет за подобрување на квалитетот и зголемување на чувството на искуство. Супермаркет Осветлување треба светлина и сенка. Разумна светлина и појавување на сенки можат да го подобрат искуството на клиентите и да го подобрат удобноста; Ming Feng осветлување обезбедува решенија за осветлување за различни супермаркети со сопствена специјалност, што може да го подобри вкусот на прикажаната стока, да ја зголеми куповната моќ и да го подобри целокупниот ефект на супермаркетите.Осветлувањето на супермаркетите обично се поделени во следните три категорииПаралелна крпа светилка: Може да обезбеди добро осветлување за стоки на полицата; Стапката на искористување на осветлување е висока, но осветлувањето на просторот и униформноста се сиромашни, што не е погодно за прилагодување на главата на куп.Вертикална светилка за дистрибуција: може да обезбеди добро осветлување во просторот на продавницата, со висока униформност, но осветлувањето е единствено, без смисла на хиерархија, а светлото осветлување е недоволноВертикална композитна светилка: Може да обезбеди добро осветлување во продавницата, со висока униформност, силно чувство на осветлување, висока светлина осветлување, но внимание треба да се посвети на отсјајот.Вниманието на клиентите е поверојатно да биде привлечен од области со добра атмосфера на осветлување. Само во темна средина може да ги видат светли области. Во целиот процес на дизајнирање на осветлување на бутик животниот супермаркет, целото осветлување е клучот. По утврдувањето на односот помеѓу светлината и сенката, контролата на осветлување станува особено важна. Локацијата и инсталацијата на светилките треба да ја разгледаат погодноста на инсталација и одржување, репликабилност и контрола на отсјај во исто време. За различни методи за прикажување, светилките за осветлување треба да бидат разумно усогласени.
Ајде да разговараме
Ве молиме, оставете го вашиот контакт овде за наскоро нашиот инженер за продажба да ви биде на услуга
Прилог: