Sistem produksi MF wis disertifikasi ISO9001, Hubungi kita ing

+ 86-159-1774-9118
Harga Pabrik-Kualitas ISO
Waca liyane
Napa MF?
1. Lampu Mingfeng duwe perlengkapan lampu LED sing komprehensif babagan sistem inspeksi kualitas, sistem MF nindakake tugas sadurunge produksi, proses produksi, lan sistem inspeksi sing ketat miturut AQL sawise produksi. Kabeh lampu LED MF ganti ngaktifake tes 100%, lan tes kobong tanpa mandheg saka 48 nganti 72 jam.



2. Minangka produsen lampu LED profesional kanthi pengalaman 15 taun babagan desain, produksi lan reengineering, Pabrik khusus kanggo grosir lampu led, lan produk standar nawakake jangka waktu jaminan 5 taun, sawetara produk evan nyedhiyakake jangka waktu jaminan 10 taun kanthi tundhuk tundhuk proyek kasebut
& kabutuhan klien. Wektu utama kanggo sampel yaiku 1 minggu, lan 2 minggu supaya akeh.



3. Strategi pabrik kita yaiku ora melu grosir, distributor, pedagang, lan pihak katelu liyane, asile, Ming Feng Lighting Co., Ltd minangka pabrikan profesional duwe bathi gedhe / kualitas / kinerja. Kabeh produk dikirim langsung saka pabrik MF.



4. Ming Feng Lighting Co., Ltd nduwe klompok insinyur bakat ing R& D, lan insinyur sales internasional profesional kanggo ngamanake komunikasi kanthi lancar, MF nyedhiyakake layanan desain pencahayaan LED kanggo para pelanggan sing dihargai. Tundhuk karo proyek klien kita, tim insinyur menehi saran babagan lini produk, ngitung pitungan ringan babagan ROI (Retrun of Investment) miturut gambar sketsa proyek, lan ROI minangka rencana hemat energi kanggo nyuda biaya cahya lan mesthekake yen cahya ngasilake investasi kurang saka 1,5 taun (ing sawetara kasus, investasi lampu bisa bali sajrone 1 taun tundhuk karo kahanan proyek).
  • Regane pabrik
    Tanpa wong tengah, Sampeyan entuk rega pabrik LANGSUNG saka MF. Klien mesthi ana ing posisi paling apik ing pasar lokal kanthi nggarap pabrik.
  • Kualitas ISO
    Kabeh produk diprodhuksi 100% miturut sistem ISO, kabeh jinis mesin cerdas ngamanake standar kualitas 200% kanthi eksekusi. Sistem priksa kualitas ngregani tugasane kaya ngateni mripat.
  • Wektu Efisien
    1 minggu kanggo conto order.
    2 minggu supaya akeh.
    3 minggu kanggo item sing disesuaikan.
  • Jaminan
    5 taun kanggo lampu LED ruangan
    10 taun kanggo lampu LED ruangan (Sarat)
    Garansi babar pisan.
    Ora omong kosong.
Kita wis ngasilake cahya luwih saka 10 taun
Waca liyane
Lampu Indoor LED
1.LED Panel LED 2.LED Down Light 3.LED Track LED 4. Light Triproof LED 5. Light LED High Bay 6.LED Track LED
7. Lampu Langit-langit LED 8. Lampu Dinding LED 9. Lampu Linear LED 10. Lampu Spot LED

Lampu LED LED
1. Lampu Banjir LED 2. Lampu LED Mast Tinggi 3. Lampu Stadion LED 4. Lampu Jalan LED 5. Lampu Taman LED
6. Lampu Bukti Ledakan LED. 7. Lampu Pencuci Dinding LED 8. Lampu Kanopi LED 9. Lampu Terowongan LED 10. Lampu Spot LED
Eco Led Banjir Lampu
Eco Led Banjir Lampu
Lampu banjir ECO dipimpin dirancang kanggo Bridge, area pertambangan, port industri lan segara. Kulawarga iki kanthi kualitas super lan kinerja kanthi bantuan desain lan komponen kelas sing luar biasa, 5 taun garansi kaya biasane.1. Klasifikasi Lampu Projeksi LED:① Rotasi lan simetriLampu kasebut nganggo reflektor simetris kanthi rotasi, lan sumbu simetri sumber cahya kanthi distribusi cahya simetris dipasang dipasang ing sadawane sumbu reflektor; Kurva isointensitas lampu kasebut yaiku konsentrasi.Nalika lampu nggambarake iki dipadhangi dipadhangi lampu kanthi lampu siji, titik elliptis dipikolehi ing permukaan sing disinari, lan katerangan ora rata; Nanging, nalika cahya Multi Lampu, bintik-bintik cahya dipangan ing saben liyane, sing bisa ngasilake efek lampu sing kepenak. Contone, atusan lampu ramuan simetris asring digunakake ing stadium, sing diinstal ing menara dhuwur ing stadion kanggo entuk katrangan sing dhuwur lan efek lampu kasagelaan sing dhuwur lan efek lampu kasagelaan sing dhuwur.② loro bentuk planar simetrisKurva isointensitas saka lampu projeksi jinis iki duwe rong pesawat simetris. Umume lampu-lampu nganggo reflektor cylindrical symetrical, lan sumber cahya linear dipasang ing sadawane sumbu bentuke silinder.③ baris pesawat simetrisKurva isointensitas lampu kasebut mung siji pesawat simetris. Lampu bakal digawe saka reflektor silinder asimetris utawa reflektor silinder simetris ditambah karo grid kanggo mbatesi cahya * khas yaiku panyebaran cahya sing cetha. Distribusi intensitas cahya kaya iki bisa entuk distribusi panyebaran kesehatan sing marem kanthi lampu siji.④ Formulir AsymmetricKurva isointensitas lampu kasebut ora ana pesawat simetris. Utamane ngetrapake lampu Campuran Campuran kanthi macem-macem jinis sumber cahya kanthi beda ing distribusi intensitas sinirmitas lan lampu khusus sing dirancang miturut syarat lampu spesifik papan.2. Karakteristik Lampu Pengobongan LED:Lampu ramalan sing dipimpin nggunakake LED dhuwur-daya (saben unsur dipimpin bakal dilengkapi lensa efisiensi sing digawe saka PMMA, sing biasane digunakake kanggo nyebarake cahya, yaiku optik sekunder); Sawetara perusahaan milih kekuwatan 3W utawa luwih dhuwur sing dipimpin amarga teknologi dissipasi panas sing apik. Lampu tunjuk LED cocog kanggo acara, bangunan lan lampu liyane.
Kepiye MF Fasilitas LED Cahya Kanggo Sampeyan?
Kepiye MF Fasilitas LED Cahya Kanggo Sampeyan?
Coba deleng video ing ndhuwur, ngandhani kepiye carane Majelis Majelis cahya kanggo sampeyan. Kabeh peraturan ing ngisor iki ing ISO9001 kanthi ketat.Sembarang komponen siji sing kudu dicenthang kanthi otomatis dening sistem QA sadurunge mlebu ing baris produksi.Kabeh buruh wis dilatih kanggo lampu anyar, lan kabeh buruh kudu dilatih sadurunge kerja ing bengkel.Kabeh testing lan prosedur produksi ana ing manajemen berorientasi humen-kanca.Sampeyan paling apik saka manufaktur mf. Vide ngandhani kabeh rincian.
Cahaya Wulan
Cahaya Wulan
Kulawarga Moon Street minangka lampu dalan sing padhet kanggo kutha sing apik banget kanggo kutha sing apik, yaiku avatange kaya ing ngisor iki,No.1Urip kerja dawa: minangka piranti sing dipimpin negara sing padhet, LED duwe urip sing luwih suwe tinimbang piranti sing ora ana cahya liyane. Padhang setengah urip biasane bisa entuk 100000 jam.No.2Konsumsi tenaga rendah: LED minangka piranti kerja sing kurang voltase. Mula, ing padhange sing padha, konsumsi tenaga paling cilik, sing bisa nyuda panggunaan energi. Kosok baline, kanthi pangembangan teknologi lan bahan ing mangsa ngarep, bakal duwe efisiensi curah sing luwih dhuwur. Wong wis ngitung yen kabeh peralatan cahya ing Jepang diganti dening LED, loro tanduran tenaga gedhe bisa dikurangi, sing migunani banget kanggo perlindungan lingkungan.No.3Wektu nanggepi cepet: LED umume bisa nanggepi puluhan milliseconds, saengga piranti sing kacepetan dhuwur, sing ora bisa tekan sumber cahya liyane.No.4Ukuran cilik, bobote entheng lan resistensi: Iki minangka ciri khusus piranti solid solid solid solid.
Canopy Canopy
Canopy Canopy
Cahya Feng Feng wis ngasilake canopy ATEX Cahya kanggo Gas Station Applical luwih saka 6 taun,Napa Lampu Lampu Explosion-Explosion-Explosion Digunakake minangka Sumber Lampu ing Industri KhususSembarang industri butuh cahya, lan industri khusus luwih ketat ing pilihan sumber cahya amarga standar sing dhuwur lan syarat ketat. Kanthi kemajuan ilmu lan teknologi lan asil dandan tingkat manufaktur, lampu dipimpin-bukti-bukti wis cepet ngganti lampu lampu tradisional sanalika katon. Ing wektu sing padha, dheweke uga wis dadi alat kanggo produksi safety ing industri khusus.Apa kaluwihan lampu dipimpin eksplosion-bukti ing stasiun gas?Pisanan, lampu dipimpin jeblugan-bukti luwih efisien. Lampu dipimpin eksplosion-bukti kurang konsumsi lan urip layanan sing luwih dawa. Bisa ngluwihi urip layanan lampu lan save biaya. Lampu duwe efisiensi luminous dhuwur, fokus sing apik lan lampu cahya; Kajaba iku, lampu dipimpin eksplosion-bukti nggunakake sumber cahya sing adhem kanthi glare cilik, sing ora gampang nyebabake lemak visual staf sing relevan, lan bisa kanthi efektif nambah efisiensi karya lan safety.Lampu Ledakan-bukti jeblugan-bukti luwih aman. Lampu Ledakan Buktifon Explosion wis dadi pemanasan, ora ana radiasi panas lan bisa dicenthang tangan. Iku luwih cocog kanggo industri kanthi syarat suhu sing ketat. Kajaba iku, lampu dipimpin eksplosion-bukti nduweni kaluwihan volume lan bobot entheng. Encompsulated karo epoksi epoksi kanthi kekuwatan mekanik sing luwih dhuwur, bisa tahan pengaruh mekanik lan geter mekanik kanthi dhuwur, lan duwe efek saka bukti eksplosion-bukti lan kejut.
Crita Kita
Waca liyane
Ming Feng Lighting Co., Ltd.
Mingfeng Lighting Co., Ltd. minangka pabrikan Lampu LED sing didegake ing taun 2006.
Baris produk kalebu lampu tandur LED, lampu sorot LED, lampu langit-langit industri LED, lampu panel LED lan lampu sorot njero ruangan LED anti banyu. Produk kami akeh digunakake ing sistem pencahayaan skala gedhe sing digunakake ing peternakan, pabrik, sekolah, jembatan, terowongan, pelabuhan, bandara, lan akeh aplikasi liyane. Mingfeng duwe spesialisasi grosir pencahayaan led berkualitas tinggi. Sugeng rawuh ing pabrik kita.
  • 2006
    Perusahaan Perusahaan
  • 180
    Item Lampu LED
  • 132
    Negara Layanan
  • 540
    Proyek
Kasus Sukses
Waca liyane
Acara Sejati
Proyek jaran Prancis
Proyek jaran Prancis
Lampu banjir MF minangka barang sing sampurna kanggo madhangi cahya, klien saka Prancis seneng lampu kasebut, cahya ing wayah wengi ing wayah wengi.Racecourse kudu dilengkapi lampu kanthi rute jaran, amarga yen mung guncang mripate jaran, mula sampeyan kudu menehi resiko wong ing jaran, dadi sampeyan kudu duwe syarat khusus kanggo sudut cahya.Lampu Kulawarga Kulawarga Ming Feng Funterce bisa ngganti lampu halide logam kanthi kekuwatan sing padha ing rasio 1: 2, lan nyuda panggunaan sistem distribusi lan instalasi bahan bantu; Urip layanan bisa luwih saka 60000 jam lan jaminan kasebut 10 taun. Dibandhingake karo sumber lampu lampu logam Halide kanthi urip layanan rata-rata mung 3000 ~ 5000 jam, frekuensi pangopènan lampu kasebut saya suda, supaya bisa ngirit biaya pangopènan. Ing wektu sing padha, lampu halogen emas tradisional diwiwiti suwe, lan butuh wektu 30 menit kanggo mulihake cahya yen ora sengaja kelangan kekuwatan lan mulihake pasokan tenaga. Lampu LED bisa diuripake lan aktif, kanthi ngindhari masalah gangguan game suwe-suwe sing disebabake amarga gagal tenaga sengaja.Telung desain bracket rotif telung dimensi, penyesuaian fleksibel, imbuhan horisontal lan vertikal bisa diwujudake, kanthi skala, cahya ing ngisor ati.Metode instalasi MultipleIki cocog kanggo papan olahraga gedhe, Resor Ski, Lapangan Golf, Kursus Balombang Horse, Kursus Latihan Horse, Kursus Latihan Jaran lan papan liya, lan kanthi sampurna bisa nyiyapake HD kabupaten Perdotan HD ing omah lan luar negeri.Dina iki, kanthi kenaikan gerakan bertahap, lampu racececourse wis dadi faktor penting sing mengaruhi presentasi sing sampurna saka kabeh acara racecourse. Minangka pionir pasar saka lampu racagoor sing dhuwur, ming feng cahya bakal terus kanggo promosi r& D lan inovasi produk lampu racecinsourse LED, usaha nggawe lampu balangan energi lan efisien, lan nggawe upaya terus-terusan kanggo pangembangan industri lampu racecourse
Jalam Tanduran Parking Jepang
Jalam Tanduran Parking Jepang
Japan ruang paling ngisor parking migunakake triproof cahya kita kang madhangi 150lm / w, iku lampu becik kanggo substitue 2x58W lamp fluoresent kothak, iku nyimpen luwih saka 60% electrity Bill nanging nambah tingkat lux, iku ndadekake driver drive luwih aman nalika parking ing ruang paling ngisor.Kangge, MF nyedhiyani tabung pinter karo solusi sensor gelombang mikro kanggo akèh parking uga.kahanan saiki akèh parking lemah: cahya parking lot lemah miskin, lan masalah cahya wis perplexing gawe lan pangguna, utamané ing aspèk ing ngisor iki:1. garage punika Panggonan banget peteng. Yen ora ana cahya ing wektu, kacilakan sing gampang kanggo kelakon. Menapa malih, aliran wong cilik, kang asring menehi sarujuk kahanan kanggo kriminal lan area banget Manajemen keamanan.2. Lighting iku larang. garage cahya Umum perlu 24 jam karya, lan daya listrik taunan owahan.3. Jumlah lampu garage gedhe, lan Workload panggantos lan pangopènan gedhe, kang kangelan ing property management.kahanan saiki sadurunge transformasitabung cahya cerdas LED kasil solves mbantah antarane cahya pancet cahya garage lan hemat daya, lan efficiency nyimpen daya nganti bab 85%. LED lampu garage cerdas digunakake ing Garasi cahya transformasi:Microwave Radar prabawa Radar lamp prabawa migunakake asas Doppler kanggo sinyal ngirimaken dhuwur-frekuensi gelombang mikro. Sawise program identifikasi cerdas lan Processing, sinyal lan sumber daya bebarengan mbentuk Radar gelombang mikro garage prabawa daya lampu sumber lan kanthi otomatis prabawa. Lampu garage intelligently bisa ndeteksi lingkungan elektromagnetik lingkungan lan kanthi otomatis nyetel negara apa.Inggris lamp LED prabawaciri apa lamp gelombang mikro Radar prabawa LED:Nalika wong utawa kendaraan gerakane, radar lamp garage roso 100% kanthi ing, daya apa iku 18W, lan padhange punika kaping pindho saka 40W lampu neon. Nalika mlaku lan kendaraan ninggalake, sawise wektu tundha 25 ± 5 detik, lampu Radar prabawa kanthi otomatis bakal ngalih menyang negara rada padhang saka 20% padhange lengkap, daya apa mung 3W, lan daya apa-rata sakabèhé ora ngluwihi 5W. Padhange nalika iku rada padhang bisa kanthi nyukupi kebutuhan keamanan, ngawasi lan cahya. Yen wong utawa mobil wis obah ing wilayah iki, lampu prabawa ing wilayah iki tansah 100% ing. area garage roso cahya radar roso isine 360 ​​derajat ngisor lampu, lan jarak roso iku 6-8m. Sing, wilayah kanthi radius 6-8 meter kanthi wong lan kendaraan minangka tengah bunder sing padhang.diagram diagram saka prabawa RadarKaluwihan saka lamp prabawa mimpin Radar gelombang mikro Radar prabawa1. otomatis pangertèn obah obyek kayata wong lan kendaraan, lan nyedhiyani cahya cocok lan pas wektune minangka dibutuhake. Wong lan mobil teka lan lunga kabeh padhang, wong lan mobil menyang cahya rada, otomatis turu, mbusak cahya bener, lan ngganti rampung kabeh-weather "dawa cahya" negara cahya ing 24 jam kepungkur.2. Aplikasi saka sumber cahya LED ing lamp Radar prabawa publicizes kaluwihan saka manik-manik lampu LED: urip dawa layanan, efficiency cetha dhuwur, volume cilik lan kontrol gampang. Iku ngindari cacat lamps biasa: ana Gagal cahya disebabake suhu dhuwur dadi, entuk manfaat efficiency dhuwur saka daya bisa cepet waras investasi dhuwur, layanan dawa urip Ultra, nyimpen akèh pangopènan lan panggantos manual biaya, lan otomatis prabawa ndadekke penak gedhe.
Proyek Lampu Stadion Afrika Kidul
Proyek Lampu Stadion Afrika Kidul
Pabrik pabrik Sukses Ming Feng rampung proyek ing Afrika Kidul kanggo lampu stadium kidul, klien dikepungake apa sing wis dibandhingake karo tagihan listrik kanthi signifikan.Miturut wong sing ngurus nganyarke lan nyoba Proyek konstruksi Stadion Johannesburg Forty Badion (ing wayah sore, pesta konstruksi debugging wolung cagak cahya, apa sing dienggo Tes. Sawise sistem lifting liyane debugging ing tanggal 23 Juni, kabeh warung ing jam 6:30 ing 23. Beda karo stadion utama Johannesburg Olahraga Olahraga Olahraga kanthi raceway 40 meter, Stadion pusat olahraga dilengkapi wolung "Big Mac" ngangkat cagak "gedhe saka 53 meter (51 meter saka kutub, ditambah karo 19 ton. Angkat kasebut rampung ing taun-taun iki, lan saben set saka lampu lan lampune bingkai bobot 4 ton, volume 8 angkat desain celonone cahya sing langka ing negara kasebut.
Solusi Lampu Pasar Super Market Kanada
Solusi Lampu Pasar Super Market Kanada
Proyek pasar Super Kanada wis rampung ing taun 2016, proyek kasebut mbutuhake efek cahya sing super nyekel kanggo narik kawigaten klien nalika blanja ... supaya bisa diterusake.Kanthi popularitas industri Internet, kanggo perusahaan supermarket, iku minangka kesempatan lan tantangan. Dilaporake yen ing separo pisanan 2016, ora ana perusahaan supermarket entuk tikel kaping pindho ing pendapatan lan bathi. Mula, penting banget kanggo nyukupi kebutuhan klompok konsumen sing beda karo model bisnis sing beda, lan kualitas lan pengalaman supermarket uga luwih penting.Cahya minangka salah sawijining bagean utama supermarket kanggo nambah kualitas lan nambah rasa pengalaman. Lampu Supermarket mbutuhake cahya lan iyub-iyub. Cocog lan teduh sing cocog bisa nambah pengalaman para pelanggan lan nambah panglipur; Ming Feng Lampu nyedhiyakake solusi lampu kanggo macem-macem pasar kanthi khusus, sing bisa nambah rasa barang sing ditampilake, tambahake daya tuku lan nambah efek sakabehe.Lampu Supermarket umume dipérang dadi telung kategori ing ngisor ikiLampu kain paralel: bisa menehi lampu sing apik kanggo barang ing rak; Tingkat panggunaan lampu luwih dhuwur, nanging katerangan papan lan keseragaman minangka miskin, sing ora cocog kanggo penyesuaian sirah tumpukan.Lampu Distribusi Vertikal: bisa nyedhiyakake lampu sing apik ing ruang toko, kanthi seragam sing dhuwur, nanging lampu kasebut tunggal, tanpa rasa hierarki, lan katrima komoditas ora cukupLampu komposisi vertikal: bisa nyedhiyakake lampu sing apik ing ruang toko, kanthi seragam sing dhuwur, pangerten cahya sing kuat, nanging perhatian kudu dibayar kanggo glare.Perhatian pelanggan luwih cenderung narik kawigaten wilayah kanthi swasana cahya sing apik. Mung ing lingkungan sing peteng bisa ndeleng wilayah sing cerah. Ing proses desain lampu kabeh pasar pasar, kabeh cahya minangka kunci. Sawise nemtokake hubungan antara cahya lan iyub-iyub, kontrol cahya dadi penting banget. Lokasi kasebut lan instalasi lampu kudu nimbangake penak instalasi lan pangopènan, reclicability lan kontrol glare ing wektu sing padha. Kanggo macem-macem cara tampilan, lampu lampu kudu cocog.
Ayo Dhiskusi
Mangga Ninggalake Kontak Sampeyan Ing kene supaya Insinyur Sales Kita bakal kasedhiya ing layanan Sampeyan
Lampiran: