Sistem produksi MF ISO9001 Certified, Hubungi kita ing

+86-159-1774-9118
Harga Pabrik-Kualitas ISO
Waca liyane
KENAPA MF?
1. Mingfeng Lighting nduweni perlengkapan lampu LED lengkap babagan sistem pemeriksaan kualitas, sistem MF nindakake tugas sadurunge produksi, proses produksi, lan sistem pengawasan sing ketat miturut AQL sawise produksi. Kabeh lampu LED MF mbutuhake uji coba 100%, lan tes kobong tanpa mandheg saka 48 nganti 72 jam.

2. Minangka Produsèn lampu LED profesional karo 15 taun pengalaman ing syarat-syarat desain, prodhuksi lan reengineering, Pabrik kita spesialisasine ing lampu led Grosir, lan produk standar kita nawakake periode garansi 5 taun, sawetara produk evan menehi wektu njamin 10 taun conditionally tundhuk project&kabutuhan klien. Wektu timbal kanggo sampel yaiku 1 minggu, lan 2 minggu kanggo pesenan akeh.

3. Strategi pabrik kita yaiku kita ora melu grosir, distributor, pedagang, lan pihak katelu liyane, minangka asil, Ming Feng Lighting Co., Ltd minangka produsen profesional duwe kauntungan gedhe ing biaya / kualitas / kinerja. Kabeh produk dikirim langsung saka pabrik MF.

4. Ming Feng Lighting Co., Ltd duweni klompok insinyur sing duwe bakat ing R&D, lan insinyur penjualan internasional profesional kanggo ngamanake komunikasi kanthi lancar, MF nyedhiyakake layanan desain lampu LED kanggo para pelanggan sing dihargai. Miturut proyek klien kita, tim insinyur kita menehi saran babagan lini produk, nindakake petungan sing entheng babagan ROI (Retrun of Investment) miturut gambar sketsa proyek, lan ROI minangka nyediakake rencana hemat energi kanggo nyuda biaya pencahayaan lan mesthekake yen pencahayaan ngasilake investasi kurang saka 1,5 taun (ing sawetara kasus, investasi cahya bisa bali ing 1 taun miturut kondisi project).
  • Rega Pabrik
    Tanpa wong tengah, Sampeyan entuk rega pabrik LANGSUNG saka MF. Klien tansah ing posisi paling apik ing pasar lokal kanthi nggarap pabrik kita.
  • Mutu ISO
    Kabeh produk diprodhuksi 100% miturut sistem ISO, kabeh jinis mesin pinter ngamanake standar kualitas 200% uga executived.The sistem mriksa kualitas ngurmati proyek minangka cherishing mripat.
  • Wektu sing efisien
    1 minggu kanggo pesenan sampel.
    2 minggu kanggo pesenan akeh.
    3 minggu kanggo item selaras.
  • Garansi
    5 taun kanggo lampu LED ruangan
    10 taun kanggo lampu LED ruangan (Kondisi)
    Garansi iku babar pisan.
    Ora omong kosong.
Kita wis ngasilake cahya luwih saka 10 taun
Waca liyane
Lampu njero ruangan LED
1.Lampu Panel LED 2.Lampu LED Down 3.Lampu Track LED 4.Lampu Triproof LED 5.Lampu Teluk Tinggi LED 6.Lampu Track LED
7. Lampu Langit-langit LED 8. Lampu Dinding LED 9. Lampu Linear LED 10. Lampu Sorot LED

Lampu njaba LED
1.Lampu Sorot LED 2.Lampu Tiang Tinggi LED 3.Lampu Stadion LED 4.Lampu Jalan LED 5.Lampu Taman LED
6. LED Explosion Proof Light. 7. Lampu Cuci Dinding LED 8. Lampu Kanopi LED 9. Lampu Tunnel LED 10. Lampu Sorot LED
Lampu Banjir Eco LED
Lampu Banjir Eco LED
Lampu Banjir Eco LED dirancang kanggo Jembatan, area pertambangan, industri olahraga lan pelabuhan laut. kulawarga iki ing kualitas super lan kinerja karo bantuan saka desain pinunjul lan komponen kelas donya, 5 babar pisan taun minangka tansah.1. Klasifikasi lampu proyeksi LED:① Rotasi lan simetriLampu kasebut nganggo reflektor simetris rotasi, lan sumbu simetri saka sumber cahya kanthi distribusi cahya simetris rotasi dipasang ing sumbu reflektor; Kurva isointensity saka lampu kasebut konsentris.Nalika lampu proyeksi jinis iki dipadhangi lampu siji, titik elips dipikolehi ing permukaan sing padhang, lan katerangan ora rata; Nanging, nalika lampu multi-lampu, bintik-bintik cahya ditumpangake siji liyane, sing bisa ngasilake efek cahya sing nyenengake. Contone, atusan lampu proyeksi simetris rotasi umume digunakake ing stadion, sing dipasang ing menara dhuwur ing sekitar stadion kanggo entuk katerangan sing dhuwur lan efek pencahayaan sing seragam.② Loro wangun planar simetrisKurva isointensity saka lampu proyeksi iki nduweni rong bidang simetris. Umume lampu nganggo reflektor silinder simetris, lan sumber cahya linier dipasang ing sumbu silinder.③ Baris bidang simetrisKurva isointensity lampu mung nduweni siji bidang simetris. Lampu kudu digawe saka reflektor silinder asimetris utawa reflektor silinder simetris ditambah kisi-kisi kanggo mbatesi cahya. Distribusi intensitas cahya iki bisa entuk distribusi iluminasi sing nyenengake kanthi lampu siji.④ Wangun asimetrisKurva isointensity saka lampu kasebut ora duwe bidang simetris. Utamane nganggo lampu cahya campuran kanthi macem-macem jinis sumber cahya kanthi beda gedhe ing distribusi intensitas cahya lan lampu khusus sing dirancang miturut syarat cahya khusus ing papan panggunaan.2. Karakteristik lampu proyeksi LED:Umume lampu proyeksi LED nggunakake LED daya dhuwur (saben unsur LED bakal dilengkapi lensa efisiensi dhuwur sing digawe saka PMMA, sing utamane digunakake kanggo nyebarake cahya sing dipancarake dening LED, yaiku, optik sekunder); Sawetara perusahaan milih 3W utawa LED daya sing luwih dhuwur amarga teknologi boros panas sing apik. Lampu proyeksi LED cocok kanggo acara gedhe, bangunan lan cahya liyane.
Kepiye MF ngasilake Gear kanggo lampu LED?
Kepiye MF ngasilake Gear kanggo lampu LED?
Kepiye ngamanake driver sing dipercaya kanggo lampu LED kita?Adaptor daya dijenengi gear utawa driver kabeh, iku produk saka teknologi elektronik daya modern. Iku njaga voltase output stabil kanthi ngontrol rasio wektu ngalih lan mateni. Amarga kemajuan teknologi elektronika daya, teknologi adaptor daya uga terus maju karo jaman. Wis kaluwihan saka efficiency dhuwur, konsumsi daya kurang, ukuran cilik lan bobot entheng, kang nggantosi arah pembangunan sumber daya diatur. Kajaba iku, desain produk, pangembangan, produksi lan manufaktur uga link penting kanggo njamin kualitas adaptor daya. Mung kanthi ngetrapake proses lan standar produksi sing ketat, adaptor daya sing wis rampung bisa entuk kinerja lan efek sing dikarepake.
Kepiye MF nggawe lukisan?
Kepiye MF nggawe lukisan?
Kepiye proses cat bubuk ?1, proses baking Paint, proses baking Paint kanggo akeh wong mikir sing Paint baking minangka proses perawatan, nyatane, iku ora bisa mistaken. Ing laku, baking cat bisa diarani minangka lapisan lan proses. Proses baking cat rinci kaya ing ngisor iki: saben cat ditrapake ing landasan, dikirim menyang kamar baking suhu konstan tanpa bledug kanggo perawatan pangatusan, sing diulang kaping telu, kaping papat utawa luwih.2. Paint proses baking Paint kamar baking Paint kamar baking punika jinis peralatan industri. Struktur kasebut nggunakake struktur perakitan. Awak kamar kasusun saka anak lan ibu plug-in jampel termal lan wallboard uyuh plastik, kang wis sealing apik lan kinerja jampel termal. Ana lawang sing bisa digunakake ing sisih kamar kanggo nggampangake akses staf. Uga dilengkapi karo lawang ikatan paduan aluminium, lan inti lawang dilengkapi jendhela pengamatan. Fungsi utamane yaiku kanggo nindakake proses baking cat.3, Pungkasan, bola-bali semprotan primer kanggo 3-5 kaping. Sawise saben uyuh, polishing cat baking karo sandpaper lan kain abrasive. Sawise lukisan, tutul lumahing lampu baking nganggo tangan kanggo ndeleng yen ana partikel bledug lan gelembung. Lumahing lampu baking cat kudu rata lan lancar tanpa partikel lan ora ana perasaan sing ora normal.4, Paint proses baking, semprotan 1-3 kaping Paint Rampung padhang, lan banjur panggangan ing suhu dhuwur kanggo ngalangi lapisan Paint. Sawisé iku, tutul karo obyek hard. Lumahing baking Paint kudu bebas saka retak, film Paint serius tiba mati, kulit putih tiba mati lan ora normal liyane, lan Paint film baking ora bakal rusak temenan.
Kepiye cara kerja lab MF?
Kepiye cara kerja lab MF?
Produk lampu LED raket banget karo keamanan pribadi konsumen.Kita kudu ngiyataken sinau lan riset hukum lan peraturan manca, strictly ngontrol kualitas produk LED lan ngilangke beboyo bocor potensial;Nguatake kerjasama karo lembaga pengujian pihak katelu lan produsen peralatan uji profesional, nglacak kualitas kabeh link produksi produk,lan ngawasi kabeh proses saka desain produk, produksi, proses tombol, deteksi artikel pisanan kanggo inspeksi sampling produk rampung.Perusahaan sing dipimpin kudu menehi perhatian luwih akeh babagan kualitas produk lan ora bakal kantun kesempatan pangembangan amarga masalah kualitas. Minangka perusahaan lampu utawa pemasok sing ndhukung peralatan, peralatan utawa skema tes kasebut kudu dingerteni!
Kisah Kita
Waca liyane
Ming Feng Lighting Co., Ltd
Mingfeng Lighting Co., Ltd. minangka produsen Lampu LED sing diadegake ing taun 2006.
Lini produk kita kalebu lampu tanduran LED, lampu sorot LED, lampu langit-langit industri LED, lampu panel LED lan lampu downlight LED njero ruangan. Produk kita akeh digunakake ing sistem lampu skala gedhe sing digunakake ing peternakan, pabrik, sekolah, jembatan, terowongan, pelabuhan, bandara, lan akeh aplikasi liyane. Mingfeng spesialisasi ing grosir lampu led berkualitas tinggi. Sugeng rawuh ing pabrik kita.
  • 2006
    Pendirian Perusahaan
  • 180
    Item Lampu LED Kab
  • 132
    Negara sing dilayani
  • 540
    Proyek
Kasus Sukses
Waca liyane
Acara Bener
Proyek Cahya Hotel Polandia
Proyek Cahya Hotel Polandia
Lampu mudhun kita digawe saka Alu.+PC, refektor menehi tingkat refleksi cahya 0.93+ ing UGR banget<19, fitur nyengsemaken ndadekake Polandia bisa karo pabrik kita ing minggu. TBC.
Proyek Lampu Jalan Italia
Proyek Lampu Jalan Italia
Kasus dalan Italia kedadeyan 6 taun kepungkur yaiku ing taun 2015, klien nemokake kita liwat internet liwat situs web www.mingfeng-lighting.com, direktur teknis seneng banget ndeleng lembar data, lan tim mesin njawab kabeh pitakon ing a cara banget profesional, direktur techincial iki kebak nggawe percoyo sawise akeh komunikasi, lan sampel testing saka pabrik kita dibutuhake, klien babar blas cingak kanggo ndeleng lampu apik tenan kuwi, ngandika sampel akeh luwih saka bayangan sadurunge njaluk iku ing. tangan. minangka everyone mangerténi, klien orderd 1228 set ing daya saka 60W lan 120W. TBC.
Klien Australia ngunjungi pabrik MF kanggo lampu triproof
Klien Australia ngunjungi pabrik MF kanggo lampu triproof
Ming Feng Paling laris MF triproof light Factory Price - Ming Feng, MF tim pengiriman profesional nawakake pengiriman udara/laut/sepur, lan ngatur kabeh jinis dokumen khusus. Klien ora kuwatir babagan ngimpor.Lampu MF wis ngasilake lampu tri-bukti LED sajrone pirang-pirang taun, seri MF-LL minangka salah sawijining jinis lampu LED sing laris. Seri LL duwe sertifikat SAA, CB, CE. Saben taun, kita bakal ngekspor luwih saka 50 kontaner menyang saindenging jagad.Klien kita saka Austrialia, kontainer ngimpor proyek klien ing syarat-syarat item MF-LL seri Led lampu tri-bukti saben taun, lan klien nyebarake item iki menyang partner kanggo dodolan utawa digunakake kanggo proyek trowongan.Kita duwe tim insinyur profesional, kita bisa nyedhiyakake teknologi profesional kaya simulasi DIALux. Iki bakal mbantu akeh proyek pelanggan. Pelanggan wareg karo karya kita.
Proyek Lampu Stadion Afrika Kidul
Proyek Lampu Stadion Afrika Kidul
Ming Feng Lighting pabrik sukses rampung project ing Afrika Kidul kanggo lampu stadion bal-balan, klien supersied dening ndeleng apa wis diganti mbandhingaké karo lamps lawas, iku ngirit tagihan listrik Ngartekno.Miturut wong sing tanggung jawab kanggo nganyarke lan rekonstruksi stadion Pusat Olahraga Johannesburg (game domestik), ing wayah sore tanggal 22 Juni, pihak konstruksi debugged sistem ngangkat wolung kutub lampu, sing loro lampu diuripake. tes. Sawise debugging sistem ngangkat liyane ing wayah awan tanggal 23 Juni, kabeh wolung lampu ing 6:30 pm tanggal 23 Juni Beda karo instalasi lampu cahya ing stadion utama Johannesburg Olympic Sports Center ing raceway dhuwur 40 meter, stadion pusat olah raga dilengkapi wolung tiang lampu angkat "Big Mac", saben dhuwure 53 meter (bodi tiang 51 meter, ditambah 2 meter penangkal kilat), bobote 19 ton. Pengangkatan rampung ing Mei taun iki, lan saben set lampu lan pigura lampu bobote 4 ton, volume kasebut 8 ngangkat desain tiang lampu olahraga definisi tinggi arang banget ing negara kasebut.
Ayo ngomong
Mangga Ninggalake Kontak Sampeyan ing kene supaya Sales Engineer bakal nglayani sampeyan
Lampiran:

    Kirimake priksaan sampeyan

    Lampiran: